Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'dan Hajrovic Açıklaması: "Hukuk Mücadelemiz Devam Ediyor"

Galatasaray'dan Hajrovic Açıklaması: "Hukuk Mücadelemiz Devam Ediyor"

Batuhan
01.08.2014 - 15:21

Galatasaray'dan Hajrovic Açıklaması: "Hukuk Mücadelemiz Devam Ediyor"

Galatasaray alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle sarı kırmızılı takımdan ayrılarak Werder Bremen'e imza atan Izet Hajrovic hakkında bir açıklamada bulundu.

Galatasaray Bosna-Hersekli futbolcu Izet Hajrovic'e FIFA tarafından geçici lisans verilmesi sonrası KAP'a bir açıklamada bulundu.

Sarı kırmızılı takımın Alman kulübü Werder Bremen'e imza atan yıldız futbolcu hakkındaki açıklaması şu şekilde;

'FIFA Oyuncu Statüsü Komitesi'nin İzet Hajrovic'e geçici lisans verilmesini kabul etmesi kararı Şirketimiz ile bu oyuncu arasındaki uzlaşmazlığın esasına ilişkin değildir. FIFA, bir futbolcu ile Kulüp arasında uzlaşmazlık olan durumlarda, futbolcunun oynamasına izin verilmemesi halinde telafisi imkansız zararlar oluşabileceği gibi mülahazalarla ekseriyetle geçici lisans çıkarılması tedbirini kabul etmektedir. Şirketimiz ile oyuncu arasındaki uzlaşmazlık şu anda FIFA Uzlaşmazlık Çözüm Komitesi ('FIFA DRC') önündedir. FIFA DRC kararının akabinde taraflardan birinin başvurması halinde de konu CAS'ın önüne taşınacaktır. Uzlaşmazlığın esasına girip ayrıntılı hukuki incelemeyi yapacak olanlar bu kurullardır. Şirketimiz FIFA DRC'ye konuya dair görüşlerini ayrıntılı olarak iletmiştir. Hukuki mücadelemiz sonuna kadar kararlılıkla sürdürülecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur'

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0