Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'dan GS Store Açıklaması!

Galatasaray'dan GS Store Açıklaması!

Batuhan
13.05.2014 - 16:59

Galatasaray'dan GS Store Açıklaması!

Galatasaray resmi internet sitesinden GS Store olayı ile ilgili bir açıklama yayınladı.

İşte o açıklama:

'GSStore Saldırısıyla İlgili Kamuoyuna Duyuru

Fenerbahçe futbol takımının şampiyonluğu garantilediği gece, Bağdat Caddesi’ndeki GSStore mağazasına yönelik saldırıyla ilgili açılan davada, Galatasaray Spor Kulübü, müdahil sıfatıyla yer alarak kulübümüzün haklarının sonuna kadar takipçisi olacaktır.

Davayla ilgili hazırlanan iddianamede, saldırının asıl saiklerinin görmezden gelinerek, olayın sadece basit bir hırsızlık ve yağma suçu olarak değerlendirilmesi, tarafımızdan büyük eksiklik olarak nitelendirilmiştir.

Yüzlerce kişinin ve kameraların önünde gerçekleşen olayda, saldırıyı azmettirenler de dahil birinci derece sorumluların tümünün davada yargılanabilmesi için gereken girişimlerde bulunulacaktır.

İlk günden itibaren belirttiğimiz gibi, GSStore’a yapılan saldırı, sadece kulübümüzün maddi varlıklarına karşı değil, bulunduğu her yerdeki temsil niteliği nedeniyle, armamıza ve Galatasaray’ın manevi varlığına karşı da girişilmiş hukuksuz bir eylem ve ağır bir suçtur.

Davanın müdahil tarafı olarak, bu suçun bütün faillerinin adalet önüne çıkarılabilmesi için, hukuk içinde her türlü çabanın gösterileceğinden camiamızın şüphesi olmamalıdır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0