Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray’da Kriz Bitmiyor

Galatasaray’da Kriz Bitmiyor

Fatih
29.10.2014 - 20:05
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray’da Kriz Bitmiyor

Geçen yıldan da alacakları bulunan Zoran Erceg iki gündür idmanlara çıkmıyor.

Galatasaray’da, 6 oyuncunun alacakları nedeniyle kulübe ihtarname çekmesinin ardından, gençler hariç tüm isimler aynı yola gitti.

Galatasaray Liv Hospital’da sıkıntılar bitmiyor. Geçtiğimiz hafta alacakları nedeniyle kulübe ihtarname çeken 6 oyuncunun (Arroyo, Micov, Pocius, Jawai, Ender, Furkan) ardından, diğer basketbolcuların da hukuki prosedürü aksatmamak için aynı yola gittiği öğrenildi. Sarı-kırmızılı ekipte, altyapıdan yetişen gençler dışında tüm isimler hukuki işlem başlatırken, geçen yıldan da alacakları bulunan Zoran Erceg’in iki gündür idmanlara katılmadığı, bu yüzden teknik ekibin sıkıntı yaşadığı ifade edildi.

Hem Turkish Airlines Euroleague, hem de Türkiye Basketbol Ligi’nde kritik maçlara devam eden sarı-kırmızılı kulüpte, basketbol şubesindeki teknik ve idari ekip, oyuncuları, yeni yönetime en azından bir hafta süre tanımak için iknaya çalışırken, huzursuzluğun iyice arttığı belirtildi. Oyuncuların büyük bir kısmı kendilerinden istendiği üzere hafta sonuna kadar aynı şekilde çalışmaya devam edeceklerini bildirirken, geçen yıldan alacakları bulunan, kendilerine söz verilen şampiyonluk primleri dahi ödenmeyen isimler ise idmanlardaki isteksizlikleriyle sıkıntı yarattı.

Galatasaray’da gözler, yeni yönetimden gelecek müjdeli habere çevrilirken, 1 Kasım’a kadar ödeme yapılmazsa, oyuncuların hukuki olarak ayrılma hakkı bulacak olmaları, teknik ekibi tedirgin etti.

Sarı-kırmızılılarda geçtiğimiz sezon da benzer sıkıntılar yaşanmış, ancak takımın Euroleague’deki başarılarının ardından belli miktarda ödemeler yapılarak, kriz sonlandırılmıştı.

Ülke Haber

Kaynak: http://www.ulkehaber.com/spor/g-saray...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın