Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'da Hamzaoğlu ile Yollar Ayrıldı

Galatasaray'da Hamzaoğlu ile Yollar Ayrıldı

Fatih
18.11.2015 - 19:51 Son Güncelleme: 19.11.2015 - 04:23
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray, Hamza Hamzaoğlu'nun sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini duyurdu.

Hamzaoğlu, 21 yaşında futbolcu olarak gelip dört sene formasını giydiği Galatasaray’a 44 yaşında teknik direktör olarak geri dönmüş, ilk sezonunda şampiyonluk yaşamıştı.

Hamzaoğlu, yaptığı açıklamada, sarı-kırmızılı kulübün yönetim kuruluyla bir araya geldiklerini belirterek, 'Benimle devam etmeme yönündeki kararlarını bildirdiler. Ben de bu kararlarına saygı duyuyorum. Kendilerine teşekkür ettim. Bundan sonrası için hayırlısı olsun' diye konuştu.

DHA'nın haberine göre; Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Hamza Hamzaoğlu ile Umut Bulut'un sözleşmesi konusunda yaptığı görüşme sonucu yolları ayırdı.

Resmi siteden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

'Sayın Hamza Hamzaoğlu’nun sözleşmesi, varılan karşılıklı mutabakat çerçevesinde sona erdirilmiştir. Hocamıza kulübümüze verdiği hizmetler için teşekkür ediyor, kendisine bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz.'

'Ersun Yanal gündemimizde yok'

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından yöneticilerden Fatih İşbecer, GSTV'de açıklamalarda bulundu.

'Karşılıklı anlaşma bu birliktelik sonlandırıldı. Dostça bir toplantı oldu. Hocamız ve başkanımız aralarında anlaştı. Ersun Yanal, Galatasaray'ın teknik direktörü olmayacak. Buna imkan yok. Geçen gün bu konuyu yalanladık. Antalyaspor maçında takımın başında Taffarel olacak. Bu karar sonrası hocamız taraftara veda etmek istedi. Kulübümüzde zaman zaman bu tür değişiklikler olabiliyor.'

KAP Bildirimi Yapıldı

Galatasaray Kulübü, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun sözleşmesini karşılıklı feshettiklerini borsaya bildirdi.

Galatasaray Sportif A.Ş'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, 'Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Sayın Hamza Hamzaoğlu'nun sözleşmesi, varılan karşılıklı mutabakat çerçevesinde sona erdirilmiştir' ifadesi kullanıldı.

Galatasaray'ın Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırmasını doğru buluyor musunuz?

Twitter'dan yorumlar

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
174
120
93
34
31
8
0