Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray - Beşiktaş Maçı Sonrası Açıklamalar

Galatasaray - Beşiktaş Maçı Sonrası Açıklamalar

Galatasaray teknik direktörü Jan Olde Riekerink ve Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şenol Güneş: "Şampiyonluk yarışında avantaj bizde"

Şenol Güneş: "Şampiyonluk yarışında avantaj bizde"

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Beşiktaş, Türk Telekom Arena’da Galatasaray’ı 1-0 yendi. Siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Şenol Güneş, derbi sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Maçı genel olarak yorumlayan Şenol Güneş, “Şimdi oynadığımız takım, geçen sene 3 kupa kazandı. Bu sene sıkıntılar yaşadı. Galatasaray’ı küçümsüyorlar. Her hafta düzelen bir takımlar ama. Dolayısıyla iyi bir takımla oynadık. Top kayıpları yaptık. Kontrolde sıkıntılar yaşadık. Denk bir maç geçti ilk yarıda. İkinci yarıda bir pozisyon dışında rakibin bize karşı tehlikesi olmadı. Hak ettiğimiz galibiyet aldık. Sezon başından beri zor günleri aşarken ne yaptıysak, bugün de onları yaptık. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Zor bir maçtı. Alın teri, gözyaşı, emek ile bu takım bugünlere geldi” ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk yarışı hakkında da konuşan deneyimli teknik adam, “Avantajımız puan olarak var. Oyun olarak daha öndeyiz. Gelecek yıl çok iyi bir Beşiktaş olacağını düşünüyorum. Bugün Sosa çok şanssızdı. Pozisyon buldu, gol atamadı. İki kenar oyuncumuz çok çalıştı. Gökhan bizim için çok önemli bir oyuncu. Oyuncunun ne kadar süre aldığı değil, nasıl katkı sağladığıdır mühim olan” diye sözlerini noktaladı.

Riekerink: Takımımı tebrik ediyorum

Riekerink: Takımımı tebrik ediyorum

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Beşiktaş'a 1-0 kaybeden Galatasaray'da Teknik Direktör Jan Olde Riekerink, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Riekerink, aldıkları mağlubiyet nedeniyle üzgün olduğunu belirterek 'Çok iyi bir 45 dakika oynadık. Her konuda sahanın patronu bizdik. Defansif olarak disiplinliydik. Doğru zamanlarda baskı yaptık. Birçok şans elde ettik. Özellikle ilk yarıda taraftarla oyuncular arasında iyi bir iletişim vardı. Yani 45 dakikadan inanılmaz mutluyum.' dedi.

Sakatlık sürecini atlattıktan sonra Beşiktaş maçına ilk 11'de başlayan Wesley Sneijder'le ilgili de konuşan Riekerikn, 'Sneijder'in 60 dakika oynayacağını konuşmuştuk. 65 dakika oynadı. Gol yedikten sonra oyundan düştük. Son beş dakika golü denedik. Tabii biraz da şans lazım. Maçı kontrol eden bir Galatasaray vardı. Bu sebeple takımımı tebrik ediyorum.' ifadelerini kullandı.

Goal, Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın