Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray Başkan Yardımcısı Cengiz Özyalçın'dan Seçim Açıklaması!

Galatasaray Başkan Yardımcısı Cengiz Özyalçın'dan Seçim Açıklaması!

Galatasaray Başkan Yardımcısı Cengiz Özyalçın, seçim kararı alacakları yönündeki soruya olumsuz yanıt verdi. Yönetim olarak mücadele edeceklerinin sinyallerini veren Özyalçın, 'Seçim kararı almak teslimiyettir' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Özyalçın, “Galatasaray’ın farklı puanla ileride olduğu dönemlerde derbilerde hep sürpriz olmuştur. Bu Galatasaray kazanacak demek değildir. Kazanmasını isterim. Her bir Galatasaraylı derbiyi kazanmak istiyor. Ama ayın 19’unda da bir mali genel kurul var. Orada her aklı selim Galatasaraylı, Galatasaray’ın içinde bulunduğu ortamı değerlendirecek ve ona göre bir tercihte bulunacaklardır.” ifadelerini kullandı.

Seçim konusunda yorumda bulunan Galatasaray’ın 2. başkanı, “Galatasaray’ın çok sıkıntılı bir süreçten geçtiğini biliyoruz. Seçim kararı almak teslimiyettir. Biz bunu kabul etmiyoruz, mücadele edeceğiz. Hatta amatör şubelerdeki başarısızlık, küçülmeye mi götürür diye bir izlenim var. UEFA’nın kriterleri var. 21 sayfa. Amatör şubelerde yapılması istenen projelerin neler olduğunu, Galatasaray’ın neler yapması gerektiği orada yazılı.” şeklinde konuştu.

Derbide takımın başında kim olacağı ile ilgili henüz karar vermediklerini söyleyen Özyalçın, “Derbide çıkacak teknik direktör konusuyla ilgili Futbol A.Ş. bize bir karar bildirecek, biz de salı günü yönetim kurulunda konuşup bir yol haritası çizeceğiz.” dedi.

Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
5
4
3
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dreamfall

Sitmeden bırakmayı düşünmüyoruz demek istemiş herhal!