Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray 1-1 Mersin İdmanyurdu

Galatasaray 1-1 Mersin İdmanyurdu

Fatih
12.09.2015 - 18:58 Son Güncelleme: 12.09.2015 - 22:19

"Biz susunca herkes ensemize vurmaya kalkıyor"

G.Saray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Mersin maçı sonra hakemlere isyan etti.

Hamza Hamzaoğlu'nun maç sonu açıklamaları şöyle:

'Bugüne kadar da hakemler hakkında konuşmadım. Susayım, susayım dedim ama artık yeter. Susunca yanlış anlaşılıyor.

Hiçbir şey bilmiyoruz sanıyorlar ama her şeyin farkındayız. Geçen sene rakipler bizden 45 dakika fazla oynadı. Bunları biliyoruz. Geçen hafta Carole'e çok kolay kart çıktı

Biz susuyorsak efendiliğimizden susuyoruz. Biz susunca herkes ensemize vurmaya kalkıyor. Hakemler biraz daha dikkatli olsunlar. Bu bir tehdit de değildir.

6.5 dakika oynatması gerekirken 5 dakika uzattı. Erken çalsa faulü, Selçuk o hareketi yapmayacak. Bizi bazı şeylere zorluyorlar ama o noktaya gelmeyeceğiz.'

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/Galatasaray...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Podolski: ''Bunları telafi etmek zorundayız''

Galatasaray'ın Mersin İdmanyurdu karşısında tek golünü atan Lukas Podolski, karşılaşma sonrası kısa bir değerlendirmede bulundu.

Golcü oyuncu özellikle ikinci yarıda kazanmak için her şeyi yaptıklarını söylerken, artık Şampiyonlar Ligi'ndeki Atletico Madrid maçına konsantre olacaklarını dile getirdi.

''İlk yarının son 10 dakikasında iyi bir futbol oynadık. İlk yarının geri kalanında çok fazla uzun top oynadık, etkili olamadık. Ama ikinci yarı her şeyi denedik, çok koştuk, denedik, çabaladık ama sonuçta olmadı. Bir puana razı olduk.''

''Yeni bir ülkeye geldim. Yeni bir futbola adapte olmak kolay olmuyor. Lig zaten zor bir lig. Buraya gelen her takım da şampiyona karşı oynadığını bildiği için çok iyi kapanıyor, çok mücadele ediyor. Biz de çok puan kaybettik. Artık bunları telafi etmek zorundayız.''

''Şampiyonlar Ligi bambaşka bir kulvar. Salı günkü maçta bambaşka bir maç. Şampiyonlar Ligi maçında stat da dolu olacaktır. Tamamen Atletico Madrid maçına konsantre olmuş durumdayız.''

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...

Bakkal: "Galatasaray'ın sinirini bozduk"

Galatasaray deplasmanından 1-1'lik sonuçla ayrılan Mersin İdmanyurdu 'nda teknik direktör Mesut Bakkal , puan almak için cesaretli oynadıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Bakkal, 'Planladığımız her şeyi yaptık sahada. Beşiktaş maçı haricinde yaptıklarımızı bugün de yaparsak puan alacağımızı düşünüyorduk. Güçlü bir orta sahayla sahaya çıktık. Herkes bizim biraz bekleyeceğimizi düşündü ama biz önde bastık. Çünkü Galatasaray'ın oyun kurmasına izin vermememiz gerekiyordu. Yasin gibi Sneijder gibi Podolski gibi isimleri toptan uzaktan tutmayı amaçladık ve bunu başardık. Bunu yapınca Galatasaray'ın da sinirleri bozuldu. Yenilebilirdik de çünkü bireysel hatalar yüzünden pozisyonlar verdik ama kalecimiz Muammer çok önemli kurtarışlar yaptı. Puanı aldığımız için mutluyuz çünkü hak etmediğimiz bir şekilde kötü sonuçlar alıyorduk. Burada puan almak için yürekli de oynamak gerekiyordu, onu da yaptık. Ben oyuncularımı kutluyorum. Hak ettiğimiz sonuçları alacağımıza inanıyorum önümüzdeki haftalarda.' diye konuştu.

Milli maç arasında iyi bir çalışma fırsatı yakaladıklarını belirten tecrübeli teknik adam, 'Maçtan önce de konuştum Servet'le. Oynamak istiyorum dedi. Arada yaptığımız hazırlık maçında oyuna sonradan girdi. Zaten gerekli tecrübeye sahip birisi. Oynamak istiyorum deyince biz de oynattık. İyi başlaması onun için önemliydi. Ben zaten takımda kalmasını istiyordum ama yönetimle bir anlaşmazlığı vardı. Çözülünce takımda kaldı. Servet'in temposu ve takıma katkısı daha da artacaktır ama bütün takımımı kutluyorum. Zaten kişilikli oynadığınız takdirde puan alırsınız. Böyle oynamazsanız alamazsınız.' dedi.

Goal

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/232/spor-...

Galatasaray 1-1 Mersin İdmanyurdu

Galatasaray 1-1 Mersin İdmanyurdu

Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray, ile Mersin İdmanyurdu karşılıklı gollerle sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Deplasman ekşbi Mersin idmanyurdu'nun golü 49. dakikada Wellington'un ayağından gelirken, Galatasaray'da Podolski beraberlik golünü kaydetti. Galatasaray'da Selçuk İnan 90+4'te direk kırmızı kart görürken Mersin'de Vederson ikinci sarı kartın ardından oyundan atıldı.

Mersin İdmanyurdu bu beraberlikle birlikte Süper Lig'deki ilk puanını aldı.

Türk Telekom Arena’daki maçta ilk yarı golsüz sonuçlandı. İkinci yarıda ilk gol Mersin İdman Yurdu’ndan geldi. Prejuce Nakoulma, orta alanda Galatasaray’ın orta saha oyuncusu Jose Rodriguez'den topu kaptı. Topla birlikte ilerledikten sonra pasını verdiği Welliton, 49. dakikada topu ağlarla buluşturdu.

Galatasaray, bir dakika sonra gole cevap verdi. Sağ kanattaki Yasin Öztekin ceza sahasına orta yaptı.  Burak Yılmaz dönerek şut çekti. Wesley Sneijder'den seken topu takip eden Lukas Podolski skorda eşitliği sağladı.

90+4’te Galatasaray’da kaptan Selçuk İnan kırmızı kart gördü. Tita’nın ısrarla kendisini tutmasının ardından Selçuk, Brezilyalı oyuncuya tekmeyle reaksiyon gösterince Mete Kalkavan tarafından oyun dışında bırakıldı. Vederson da girdiği tartışmada ikinci sarı karttan oyun dışı kaldı. Tita da pozisyonun ardından sarı kartla cezalandırıldı.

Bu skorla Mersin İdman Yurdu ilk puanını alsa da 18 takımlı ligde son sırada kaldı. Galatasaray ise dördüncü maçında beşinci puanını aldı.

Son dönemde yaşanan terör olayları nedeniyle Türk Telekom Arena'da takımların ve taraftarların tepkisi dikkati çekti.

Galatasaray, bu hafta yapılacak maçlar öncesinde Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da giyeceği, 'Teröre karşı birlikteyiz' yazılı tişörtlerle ısınmaya çıktı. Tişört üzerinde Türk bayrağının altında 3 kulübün armaları yer aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Al Jazeera & Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0