Görüş Bildir
Haberler
G.Saraylı Yıldıza Talip Var!

G.Saraylı Yıldıza Talip Var!

G.Saraylı Yıldıza Talip Var!

Yasin Öztekin'i kadrosuna katarak orta saha rotasyonunu genişleten Sarı Kırmızılı ekipte Nordin Amrabat'a yol göründü. Özellikle 5+3 yabancı sınırlaması nedeniyle ilk 11'de forma giyemeyeceği neredeyse kesin olan 27 yaşındaki oyuncu futbol yaşantısına komşuda devam edebilir!

Yunan basınında çıkan haberlere göre Olympiakos, daha önce de istediği Nordin Amrabat'ın transferinde bu kez Galatasaray ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Malaga'da kiralık olarak geçiren Faslı oyuncunun Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olan Olympiakos'a sıcak baktığı ifade edilirken transferin önümüzdeki günlerde resmen açıklanabileceği belirtildi.

Öte yandan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve Olympiakos Başkanı Vangelis Marinakis'in yakın arkadaş olduğu bu yüzden transferde kulüpler arasında herhangi bir sorun çıkmayacağı iddia ediliyor.

Olympiakos daha önce Galatasaray'dan Colin Kazım Richards'ı kiralamış, Galatasaray da İspanyol oyuncu Albert Riera'yı yine bu takımdan transfer etmişti.

Kaynak: http://www.acunn.com/spor/nordin-amra...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0