Görüş Bildir
Haberler
G.Saray ve Kızılyıldız Yine Aynı Grupta

G.Saray ve Kızılyıldız Yine Aynı Grupta

Fatih
19.12.2014 - 22:03

Galatasaray Liv Hospital, dün Yunanistan temsilcisi Olympiakos'a karşı aldığı müthiş galibiyetle grubunda 4. olmayı garantiledi ve Euroleague'de Top 16'ya yükseldi.

Sarı-Kırmızılı takım, daha önce bir Sırp taraftarın öldürülmesiyle sonuçlanan olaylar nedeniyle ilişkilerin gerildiği Kızılyıldız takımıyla bu turda yeniden eşleşti. Kızılyıldız bugün oynanan Laboral Kutxa maçından 90-82 galibiyetle ayrıldı ve temsilcimizle aynı gruba düştü. Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız, 1'i Belgrad, 1'i İstanbul'da oynanmak üzere yeniden 2 kez karşı karşıya gelecek.

Öte yandan Sırp taraftarın öldürülmesi olayının ardından Sırbistan başbakanı bir açıklama yaparak, Ergin Ataman'ın bundan sonra Sırbistan'da oynanacak maçlarda iyi karşılanmayacağını belirtmişti.

Ergin Ataman da dünkü maçın ardından yaptığı açıklamada, 'Cinayetin yaşandığını bilmiyorken talihsiz bir açıklamada bulunmuş ve devamında Sırp halkından özür dilemiştim. Bizim Sırp dostlarımızla bir problemimiz yok, umarım onların da bizlerle olmaz. O deplasmana gitmem gerekiyorsa giderim.' demişti.

'İNŞALLAH AYNI GRUBA DÜŞMEYİZ'

Öte yandan grupta İstanbul'da yaptıkları maçtan önce çıkan olaylarda bir taraftarı hayatını kaybeden Sırbistan'ın Kızılyıldız takımı ile Top 16 turunda aynı grubu düşme ihtimallerini değerlendiren Galatasaray 2. Başkanı Hamdi Yasaman , 'Tabi burada şansız bir olay oldu. Bu münferit bir olay. Tasvip etmediğimiz ve olmasını asla istemediğimiz bir olay ama dünyanın her yerinde böyle şeyler oluyor. Tabi eşleşirsek yine bir gerginlik olur ama umarım zamanla ortadan kalkar bu durum. İnşallah aynı gruba düşmeyiz' ifadelerini kullanmıştı.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/basketbol/eurole...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın