Görüş Bildir
Haberler
G.Saray'dan Suç Duyurusu!

G.Saray'dan Suç Duyurusu!

Batuhan
28.04.2014 - 13:46

G.Saray'dan Suç Duyurusu!

Galatasaray Kulübü resmi sitesinden dün yaşanan GS Store saldırısıyla ilgili çok sert bir açıklama yayınladı

İşte o açıklama;

KINAMA VE AÇIK SUÇ DUYURUSU!

Dün gece Fenerbahçe Futbol Takımı’nın yıllardır özlemle beklediği şampiyonluğun ardından, Fenerbahçeli holiganlar tarafından Bağdat Caddesi’nde bulunan Galatasaray Store mağazasına yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

Galatasaray kültürüne uygun olarak kutlama olgunluğunu göstermiş kulübümüzün, bu mesajdan yalnızca bir saat sonra saldırıya uğrayan mağazası, ticari bir işletme olmayıp, bulunduğu her yerde Galatasaray’ın kimliğini ve manevi varlığını temsil eden bir kurumdur.

Fenerbahçe formalı holiganlar tarafından gerçekleştirilen vandallık, yalnızca GS Store’daki maddi unsurlara karşı yapılmış olmayıp, asıl olarak kulübümüzün manevi şahsiyetine yönelik ahlaksızca ve alçakça bir saldırıdır.

Hizmet verdiği her noktada, Türkiye Cumhuriyeti yasalarının güvencesinde bulunan GS Store mağazalarına yapılan saldırıyla ilişkin olarak tüm sorumluların en kısa zamanda bulunarak adalete teslim edilmesi ve yasaların öngördüğü en ağır cezalara çarptırılması için savcılığı suç duyurusunda bulunuyoruz.

Mağazamıza verilen hasarın ve saldırıya karışanların tümünün tespiti için kamera görüntüleri, suç duyurumuzla birlikte bugün savcılığa teslim edilecektir.

Kulübümüzün, bütün hukuk birimlerini seferber ederek olayı bizzat takip etmesinin yanı sıra, saldırıyla ilgili yetkili makamların kamu davası açarak faillerinin bulunmasını ve cezalandırılmasını sağlaması da hukukun gereğidir.

Galatasaray Spor Kulübü, uğratılan maddi zarardan öte, manevi değerlerimize yapılan bu alçakça saldırıyı unutmayacak ve peşini bırakmayacaktır.

Bütün tahriklere rağmen, mücadelemizi; kimliğimize ve kültürümüze yakışan biçimde, hukuk kuralları içinde sürdüreceğimizi belirtir ve Galatasaray camiası olarak provokasyonlara gelmeyeceğimizin altını önemle çizeriz.

Holiganların gerçekleştirdiği bu vandallığın, bizden önce Fenerbahçe Spor Kulübü ve Fenerbahçe camiası tarafından kınanmasını beklerdik. Daha önce benzeri pek çok olayda olduğu gibi, bu saldırı sonrasında da Fenerbahçe yönetiminden şu ana kadar en küçük bir tepki gelmemesi son derece üzücü ve düşündürücüdür. Türk sporunda şiddetin ve yasa dışılığın önlenmesi açısından son derece önem taşıyan bu olayla ilgili olarak, Fenerbahçe yönetiminin şu ana kadar sergilediği tavrı kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0