Görüş Bildir
Haberler
G.Saray'dan Sert Açıklama: "İstifa Et"

G.Saray'dan Sert Açıklama: "İstifa Et"

Fatih
01.03.2015 - 23:25

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ural Akuzum, Anadolu Efes maçının ardından GSTV'ye açıklamalarda bulundu.

Anadolu Efes maçında başantrenör Ergin Ataman'a iki kez teknik faul çalınmasını eleştiren Akuzum, TBF Başkanı Turgay Demirel'i istifaya davet etti.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Cem Kınay da 25 Şubat'ta GS TV'de yayınlanan Günün Manşeti adlı programında açıklamalarda bulunarak Turgay Demirel'i istifaya davet etmişti.

İŞTE O AÇIKLAMALAR

'Dün gece Ergin Ataman, ben ve Ural Aküzüm toplantı yaptık. Ergin hoca, TBF'den aldığı ceza yüzünden çok üzgündü. Basketbol Federasyonu tarihinde olmayan bir ceza vermiştir. Çok yüksek bir ceza. Futbolda da böyle cezalar yok. Bunun arkasında yatan bir sebep var. Sakin kafayla bunu düşüneceğiz. Ergin hocanın arkasındayız. Başkanım defalarca söyledi. Ergin hocaya büyüğü olarak nasihatler verdim. Başkan da onunla bir toplantı yaptı. Hayatımızdaki birini kaybetmek kolay. Turgay Demirel artık dönemini doldurdu. Harun aday. O adaylığını açıkladıktan sonra kendisine mesaj attım. Turgay Demirel vaktini doldurdu. Genç arkadaşlara görevi teslim etmesi lazım. Galatasaray'a ve Ergin Ataman'a haksızlık yapmaya devam ediyor. Tokat konusunu küçümsemiyorum ama buna artık bir son verelim. Üzerini kapatmaya çalıştığım sakın söylenmesin. Ergin hoca da gerekli açıklamaları yapacak. Yoğun maç trafiği var.'

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/basketbol/tbl/g-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0