Görüş Bildir
Haberler
"Futbolcunun Menajeri Beşiktaş Tesislere Geldi"

"Futbolcunun Menajeri Beşiktaş Tesislere Geldi"

Mustafa Murat ARSLAN
05.02.2014 - 17:16 Son Güncelleme: 05.02.2014 - 17:26

Futbolcunun Menajeri Beşiktaş Tesislere Geldi

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Deniz Atalay, gelecek sezon transferlerinde somut adımın sadece Cenk Tosun’la ilgili olarak atılmadığını söyledi.

Radyospor’a konuşan Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay, “Joleon Lescott, önümüzdeki dönemde Beşiktaş’ın gündemine gelebilecek bir oyuncu. Kendisinden bu kış dönemi için de söz alınmıştı” dedi.

AĞABEYİ VE MENAJERİ İSTANBUL’A GELDİ, TESİSLERİ GEZDİ. SORUN MANCHESTER CITY’DEN KAYNAKLANDI

Atalay, “Ağabeyi ve menajeri İstanbul’a geldiler. Ümraniye’deki tesislerimizi gezdiler. Bizim şu andaki futbol direktörümüzün de İngiltere’ye bir ziyareti oldu. Karşılıklı görüşüldü. Spontane gelişen bir olay değildi. Lescott, Beşiktaş’a gelmek istiyordu. Ama kulübü Manchester City, yerine bir adam alamadığı için bırakmak istemedi. Bu nedenle transferi gerçekleşmedi. Sorun kulübünden kaynaklandı. Lescott, gelmek istiyordu” ifadelerini kullandı.

GAZİANTEPSPOR SEZON SONUNA KADAR ALACAKLARINI GARANTİ ETMİŞTİ. İBRAHİM GİTMEK İSTEMEDİ

Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay, takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren İbrahim Toraman için, “Kararı teknik heyet verecektir. Onların vereceği kararı biz uygularız. İbrahim’in şu anda affedilmesi söz konusu değil.

Transferin son günü Gaziantepspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kızıl’ı İbrahim Toraman’la görüştürdük. İbrahim’le ben ve 2. başkanımız Ahmut Nur Çebi de görüştü. Biz kendisinin maç kondüsyonunun iyi seviyede olması için sezon sonuna kadar Antep’te oynamasını sıcak bakıyorduk.

Üstelik G.Antenspor’da sezon sonuna kadar alacaklarının ödemeyi garanti etmişti. Beşiktaş’taki şartların hepsinin sağlanacağı kendisine söylendi. Sezon sonunda Bilic’in düşüncelerinde bir değişme olabileceği varsayımından hareketle gitmesini uygun bulduk. Gaziantepspor da bu konuda gerçekten çok samimi davrandı. Ama İbrahim, son anda gitmeyeceğini söyledi. Futbolcular da bir insan. Ben hiç bir futbolcuya baskı yapıp, istemediği bir yerde oynaması için kendisini zorlayamayız. O hataya düşmedik. İbrahim de özgür iradesiyle kararını verdi” dedi.

FUTBOL DİREKTÖRÜ ‘F.BAHÇE VE G.SARAY’DAN FUTBOLCU ALMAYACAĞIM’ DEMİŞTİ

Atalay, “Dany’nin Galatasaray’dan geliyor olması nedeniyle taraftar tepkisinde haklı olabilir. Sezon başında futbol direktörümüzün ‘Galatasaray ve Fenerbahçe’den futbolcu almayacağım’ diye bir sözü vardı. Bu söze istinaden de taraftar tepki göstermiş olabilir.

Teknik heyetimiz Dany’nin takıma büyük katkı sağlayacağına inandılar. Biz de kabul ettik. Bundan sonra biz başarı kriterine bakacağız. Benim taraftardan ricam Beşiktaş formasını giyen oyuncu bundan sonra bizim futbolcumuzdur. Dany’e sahip çıkmalarını istiyorum. Galatasaray’la oynayacağımız maçta Dany’nin çok iyi performans göstereceğine inanıyorum. Galatasaray maçında oynamamasına dair hiç bir engel yok.

Eğer Dany’nin performansından memnun kalırsak Dany’i bütün haklarıyla alırız. Gaziantepspor’un yöneticileri de Dany’i çok övdüler. Çok iyi bir transfer yaptınız dediler. Hatta bize sitem ettiler. Biz transfer etmek istiyorduk dediler. Fatih Terim’le de konuştuk. Kendisi de çok olumlu referans verdi. Biz teknik direktörün tercihine bakarız. Artık Dany bizde oynuyor; diğer futbolcularımızdan farkı yoktur. Kendisine sahip çıkacağız. Beşiktaş ailesinin bir parçasıdır” diye konuştu.

AMK

Kaynak: http://www.spor1903.com/futbolcunun-m...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın