Görüş Bildir
Haberler
FUTBOL HAYATIM ANNEM YÜZÜNDEN BİTTİ"

FUTBOL HAYATIM ANNEM YÜZÜNDEN BİTTİ"

Suat Bilim
12.06.2015 - 19:59 Son Güncelleme: 12.06.2015 - 20:58

Cine5'te yayınlanan 'İpek Tuzcuoğlu İle Yüzleşme' programının son konuğu Aşkın Nur Yengi oldu.

Tuzcuoğlu'na samimi açıklamalarda bulunan Yengi, inanılmaz enerjik bir çocuk olduğunu ve futbola bayıldığını anlattı. Yengi, 'Takımda tutmuyorum ama küçük yaşlarda biraz erkek çocuğu gibi yaşadım. Bebekle oynamayı seven bir çocuk olmadım. 

Erkeklerin sporlarına kanalize oldum. Onlarla mutlu oldum' dedi. Çocukken mahallede erkeklerle top oynadığını ifade eden Yengi, 'Futbol hayatım annem yüzünden bitti. Mahalle arası bir maçta sarı, kısacık şortum vardı. Annem beni aramış ve bulamayınca tansiyonu yükselmiş. Top oynadığımı görünce bir de o kısa şortla, bana bir tokat attı. İyi top oynadığım için de erkekler bana gıcık oluyordu. Nasıl alkışladılar annemi benim bir ağrıma gitti. Gerçekten bir daha hiç topa değmedi ayağım. Ve ben sol ayakla oynarım Maradona gibi' diyerek anısını paylaştı.

'Nazlı insan olduğumu hatırlatıyor'

Programda kızı Nazlı'da bahseden Yengi, 'Hayatımda bana böyle bakan kimse olmadı. O kadar sahici, samimi bakıyor ki onun bakışları koşulsuz bir sevgi en isteyerek, ötesi yok. İnsan olduğumu hatırlatıyor, ne kadar saf olduğumuzu aslında. Ama ne kadar kirlendiğimizi hatırlatıyor enteresan bir duygu. Hepimiz başlarken ne kadar safmışız sonra ne kadar kirlenmişiz. Her ne kadar düzelmeye çalışsak da bir tarafımız masumiyetini kaybediyor, hayat' diye konuştu.

Kaynak: http://siirthaberleri.com/haber-futbo...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın