Görüş Bildir
Haberler
FREE FRIDAY İÇİN JEANLE KOMBİN YAPMAYA NE DERSİNİZ?

etiket FREE FRIDAY İÇİN JEANLE KOMBİN YAPMAYA NE DERSİNİZ?

Pimood
03.04.2014 - 13:30 Son Güncelleme: 03.04.2014 - 13:40

Free Friday ofis stiliniz için önerim!

Ofiste “Free Friday” uygulaması olan bayanlar, hadi haftanın son günü jeanle nasıl birkombin yapabiliriz, bir bakalım. Eğer “Free Friday” bizim ofiste yok diyorsanız, hafta sonu için de çok uygun bir seçim aslında.  Hafta sonunu daha rahat geçirmek isterseniz, sadece topuklular yerine bir sneaker seçimi yapmanız yeterli.

Bugün sizler için Pinterest‘te rastladığım bu görseli baz alarak, tamamen Zara‘nın 2014 ilkbahar-yaz sezonu koleksiyon parçalarından oluşan bir kombin oluşturdum. Güneşin artık kendini daha çok hissettirdiği, ancak rüzgarın da hatrı sayılır etkisinin göz ardı edilemediği günler için, uygun bir kombin aslında.

Oversized kazak, rengiyle sıcak baharı getirirken , daha kalın dokusuyla rüzgarda üşümemenizi sağlayacak. İçine giyeceğiniz beyaz basic t-shirt, öğlen sıcağına dayanamayanlar için ideal bir seçim. Sezonun trendi yırtık jean ile casual bir görüntü oluştururken, desenli şal ve tokalı, sivri burun topuklularla görünüm şıklık kazandı. Kazakla aynı tonda seçilen, hem el hem omuzda taşınabilen çanta ile tamamlanan kombinle, artık güzel bir cuma gününe hazırsınız.

Kaynak: http://pimood.com/free-friday-icin-je...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Oversized Kazak – 99,95 TL

Yırtık Jean – 99,95 TL

Basic T-Shirt – 29,95 TL

Şal – 89,95 TL

Çanta – 129,95 TL

Ayakkabı – 220 TL

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın