Görüş Bildir
Haberler
Fransızlar İsyan Etti: Lady'miz Kim?

Fransızlar İsyan Etti: Lady'miz Kim?

adem kara
14.01.2014 - 16:18
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fransızlar İsyan Etti: Lady'miz Kim?

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande’ın oyuncu Julie Gayet ile gizli aşk yaşadığının öne sürülmesi ve haberin Closer dergisinde yayınlanmasının ardından Cunhurbaşkanı Hollande özel hayatın ihlali gerekçesi ile dava açacağını duyurmuştu. Ayrıca Juile Gayt’in avukatı da dergiden haberi kaldırmasını talep etmiş bunun üzerine dergi haberi kaldıracağını açıklamıştı.

Tüm bu gelişmelerin ardından Pazar günü Fransa Cumhurbaşkanının resmi nikahsız eşi ve Fransa First Lady’si 48 yaşındaki Valérie Trierweiler’in hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Cuma günü yasak aşk haberlerinin ardından depresyona bağlı olarak rahatsızlanan 48 Fırts Lady’nin Paris’teki klinikten bugün taburcu edileceği bildirildi.

François Holland’ın yarın yapacağı yeni yıla başlangıç basın toplantısında gelişmelere açıklık getirmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı eğer Valérie Trierweiler ile olan ilişkisinin bittiğini açıklarsa Trierweiler’in Elysée sarayını terketmesi gerekiyor. Bu durumda yeni First Lady, Julie Gayet olabilir. Cumhurbaşkanı henüz bununla ilgili resmi bir açıklama yapmadığından Fransa’da “First Lady’miz kim, bilmek hakkımız” sesleri yükseliyor. Muhalefet partisi UMP’den başkan yardımcısı Daniel Fasquelle Cumhurbaşkanı saraya yeni bir kız arkadaş getirecekse bunu bilmeliyiz. First Lady pozisyonunun bir bütçesi ve kadrosu var. Kamuoyunu ilgilendiren bir konuda Fransızların kimin First Lady olduğunu bilmeye hakkı var diyor.

Dipnot Tv

Kaynak: http://www.dipnot.tv/fransizlar-isyan...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0