Görüş Bildir
Haberler
Fransa - İzlanda Maçı Öncesi Stat Yakınında Kontrollü Patlama!

Fransa - İzlanda Maçı Öncesi Stat Yakınında Kontrollü Patlama!

EURO 2016'da yarı finale çıkacak son takımı belirleyecek Fransa - İzlanda maçı öncesinde Stade de France yakınında bir patlama sesi duyuldu. Edinilen bilgiye göre kapısı açık bir şekilde yanlış park yapan bir araba polis tarafından kontrollü bir şekilde patlatıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Paris polisi, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) bu akşamFransa ile İzlanda arasındaki çeyrek final maçına ev sahipliği yapacak Stade de France'ın yakınlarında şüpheli bir aracı kontrollü olarak patlattı.

Park yasağı olan bir bölgeye bırakılan otomobilden şüphe eden polis, bölgeyi güvenlik çemberine aldıktan sonra otomobili kontrollü olarak patlattı. Polisin daha sonra araçta yaptığı aramada ise herhangi şüpheli bir durum görülmedi.

Patlama, çevrede bulunan taraftarların kısa süreli panik yaşamasına yol açtı. Polis, güvenlik önlemi amacıyla stada giden birçok yolu trafiğe kapatmıştı.

Paris'te geçen yıl 13 Kasım'da 6 farklı noktaya düzenlenen terör saldırıları, 130 kişinin hayatını kaybetmesine yol açmıştı. Bu saldırıların birisinde, intihar bombacısı Fransa ve Almanya arasında oynanan hazırlık maçı sırasında Stade de France'a girmek istemiş, güvenlik birimlerinin müdahalesi sonucu başarısız olunca da üstündeki bombayı stada giremeden patlatmıştı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın