Görüş Bildir
Haberler
Fransa 1. Ligi'nde PSG Puan Farkını 21'e Çıkardı

Fransa 1. Ligi'nde PSG Puan Farkını 21'e Çıkardı

Fransa Birinci Futbol Ligi'nde lider Paris Saint-Germain, 21. haftada deplasmanda Toulouse'u 1-0 yenerek en yakın rakibi Monaco ile arasındaki puan farkını 21'e çıkardı. Ligde önceki hafta 2. sırada yer alan Angers ile PSG arasında 20 puan fark bulunuyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ligue 1'in namağlup lideri PSG, Toulouse karşısında üst üste 5. galibiyetine imza attı. Başkent ekibine galibiyeti getiren golü İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic kaydetti.

Lorient deplasmanında Thomas Lemar ve Joao Moutinho'nun golleriyle 2-0 galip gelen Monaco, Angers'in puan kaybettiği haftada ikinciliğe çıktı.

Yükselişini sürdüren Nice, bu sezon çıktığı Fransa liginin flaş ekibi haline gelen Angers karşısında evinde 2-1'lik skorla galip geldi. Pierrick Capelle'in golüyle yenik duruma düşen ev sahibi takım, Hatem Ben Arfa'nın penaltıdan attığı gollerle galibiyete ulaştı.

Fransa 1. Ligi'nde ilk 10 sıra

Derbi maçta Saint-Etienne, evinde Olympique Lyon'u Alexander Söderlund'un golüyle 1-0 mağlup etti.

Milli futbolcu Mevlüt Erdinç'in forma giydiği Guingamp ise sahasında Nantes ile 2-2 berabere kaldı. Guingamp'ın gollerini Nicolas Benezet ve Yannis Salibur, Nantes'ın gollerini Christophe Kerbrat kendi kalesine ve Youssouf Sabaly attı. Mevlüt Erdinç, ilk 11'de başladığı karşılaşmada 71 dakika sahada kaldı.

PSG'nin 57 puanla lider durumda bulunduğu Ligue 1'de Monaco 36, Angers 34, Nice 33, Saint-Etienne 32 puanla sıralandı.

Gol krallığı

Ligde gol krallığı yarışında PSG'den Ibrahimovic, 16 golle zirvede yer aldı.

Olympique Marsilya'dan Belçikalı Michy Batshuayi 12, Lorient'dan Kamerunlu Benjamin Moukandjo 11, PSG'den Uruguaylı Edinson Cavani ise 10 golle Ibrahimovic'i izledi.

TRT Spor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın