Görüş Bildir
Haberler
Forsaken World Tanıtım Serisi 1

Forsaken World Tanıtım Serisi 1

Durma Play
18.03.2014 - 15:21 Son Güncelleme: 18.03.2014 - 15:22

Forsaken World Tanıtım Serisi 1

Online oyun dünyasında son zamanlarda sürekli yeni oyunlar piyasaya sürülüyor. Kullanıcıların büyük bir kısmı piyasaya yeni çıkan oyunlardan bekledikleri performansı bulamıyorlar. Oyun severler tarafından beğenilen oyunlar ise popülerliğini arttırarak gelişmeye devam ediyor. Özellikle oyun severler tarafından MMORPG oyunları fazlasıyla tercih ediliyor. geniş bir harita üzerinde yüzbinlerce kullanıcının aynı anda oynadığı Role Playing Game oyunları oldukça popüler ve gittikçe artan bir şekilde ilgi görmeye devam ediyorlar. Oyun severlerin büyük ilgi gösterdiği MMORPG oyunları arasında bulunan Forsaken World de yüksek bir oynayıcı sayısına sahip. Oyuncular Forsaken World oynarken oyundan aldıkları keyfi ve performansı arttırabilmek için Zen aktif ederek kullanıcılara özel olarak sunulan eşya, hayvan ya da güç gibi özellikleri satın alıyor ve karakterlerini geliştirerek oyunun keyif kapasitesini arttırmak için kullanıyorlar.

Sizde Forsaken World oynuyorsanız ve Zen’lerinizi nasıl aktif edeceğinizi bilmiyorsanız size tarif edeceğimiz adımları izleyerek oldukça kısa sürede Zenl’lerinizi aktif hale getirerek oyun içerisinde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Forsaken World Zen aktif etmek için öncelikle oyun web sitesini ziyaret ederek kullanıcı adınız ve şifreniz ile sisteme giriş yapmanız gerekiyor. Sisteme girişinizi gerçekleştirdikten sonra Zen yükle üst menüsünden Zen satın al butonuna tıklayın ve nakit, kontörlü kartlar ve belgeler yazan kısımdan distrübitör seçimini gerçekleştirin. Karşınıza çıkan kutucuklara aldığınız şifreyi girerek gir butonuna basın. İşlemi tamamladıktan sonra site içerisinde bulunan cüzdan kısmına gelerek aldığınız Zen’i oynadığınız oyuna aktarın. Bu adımları sırasıyla takip ederek Forsaken World Zen aktif etme işleminizi kısa süre içerisinde tamamlayabilir ve aktif ettiğiniz zenleri oyun içerisinde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yaşayabileceğiniz herhangi bir problem esnasında, sitemizde bulunan canlı destek kısmına bağlanarak sorununuzun çözülmesi için yardım alabilirsiniz.

Kaynak: https://www.durmaplay.com/News/forsak...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın