Görüş Bildir
Haberler
Fonseca: “Rakibimizin Gücünün Farkındayız”

Fonseca: “Rakibimizin Gücünün Farkındayız”

Enver K.
09.03.2016 - 21:01

Braga teknik patronu, Fenerbahçe'nin gücünün farkında olduklarını ancak kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Fenerbahçe'ni rakibi olan Braga'da Teknik Direktör PauloFonseca ve oyunculardan Josue, kritik mücadele öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Vitor Pereira ve Fenerbahçe'yi tanıdığını belirterek sözlerine başlayan Fonseca, 'Bu bizim için bir avantaj. Bildiğim ve arkadaşlık yaptığım bir teknik adama karşı mücadele etmek, tanımadığım birine karşı mücadele etmekten daha avantajlı bir durum.' dedi.

'Fenerbahçe bir dünya devi'

Fonseca, daha önceden Beşiktaş ve Galatasaray ile Braga arasında oynanan maçların kendisi için ölçü olmadığına da değinirken, 'Takımımızın daha önce Beşiktaş ve Galatasaray'a karşı aldığı sonuçları hesaba katmıyorum. Önemli olan bizim Fenerbahçe'ye karşı alacağımız sonuç. Fenerbahçe bir dünya devi. büyük bütçeli bir takım. Braga'dan 3-5 kat daha büyük bütçesi var. Ancak söylemeliyim ki kolay bir maç olmayacak. İyi mücadele edip avantajlı bir sonuçla buradan ayrılmak istiyoruz.' diye konuştu.

'Biz korkmuyoruz...'

'Karşımızdaki ekip çok güçlü ve bizim için pozitif bir sonuç almak kolay olmayacaktır.' diyen 43 yaşındaki teknik adam, sözlerine şöyle devam etti: 'Fenerbahçe'yi şimdiye kadar karşılaştığımız en güçlü ekip olarak adlandırabiliriz fakat korkmuyoruz. Mücadele edeceğiz ve pozitif bir sonuç almak için savaşacağız. Bizim için kazanmak pozitif sonuçtur.'

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
5
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın