Görüş Bildir
Haberler
Florentino Perez: "United, De Gea Belgelerini 8 Saat Geciktirdi"

Florentino Perez: "United, De Gea Belgelerini 8 Saat Geciktirdi"

Batuhan
04.09.2015 - 12:30

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, David de Gea transferinin gerçekleşmemesini İngiliz kulübünün gerekli belgeleri 8 saat sonra göndermesine bağladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Real Madrid başkanı Florentino Perez, David de Gea transferinin Manchester United'ın gerekli belgeleri 8 saat boyunca göndermemesi nedneiyle gerçekleşmediğini söyledi.

İki kulübün anlaşamsına rağmen transfer süreci beklenildiği gibi gitmemişti ve Real Madrid, İspanya Futbol Birliği LFP'ye trasnferi 28 dakika geç bildirdiği için David de Gea'nın Madrid kulübüne gelişi en az Ocak'a kadar ertelenmişti.

Şimdi David de Gea'nın transferinin gerçekleşmemesi nedeniyle nasıl bir yol izleyeceği de merak konusu. Oyuncunun Manchester United ile yeniden masaya oturması söz konusu olabilir. Aynı şekilde Manchester United'a gitmesi planlanan Keylor Navas da bir süre daha Real Madrid'de kalmak durumunda.

Fakat Başkan Perez, tarafların anlaşmasına rağmen Manchester United'ın belgeleri bu kadar geciktirmesinin nedenini anlayabilmiş değil.

Cadena Ser'e konuşan Perez, 'De Gea çok üzgün. Çünkü Real Madrid'e gelmeyi çok istiyordu. 13.30'da Manchester United'ın sözleşmesi hazırdı. Biz onlara sözleşmemizi 13.30'da gönderdik. Ama onların bize cevap vermesi ancak 8 saat sonra oldu. Neden 8 saat beklediklerini anlamıyorum. Neden anlaşma sağlanmışken son dakikaya kadar beklediklerini de anlamıyorum' dedi.

Manchester United'la ilişkilerinin iyi olduğunu söyleyen Perez, 'Pek çok şeyi anlayamıyoruz ama bu durumda kimseyi de suçlamıyorum. Ama Manchester United'în bu konuda tecrübe eksikliği var. Geçen sezon benzer bir durum Fabio Coentrao ve Ander Herrera ile de yaşanmıştı.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0