Görüş Bildir

Bu haber taslak halindedir!

Haberler
Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in “Yenilmezler” Projesi

Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in “Yenilmezler” Projesi

Onedio Spor
27.04.2020 - 12:40

Florentino Perez'in “Yenilmezler” Projesi

Luis Figo, ZinedineZidane, Ronaldo, David Beckham veya Cristiano Ronaldo, Xabi Alonso, Sergio Ramos, Kaka ve Karim Benzema. Bu iki jenerasyon, Real Madrid’in tarihi arasına girmiş durumda. Fakat son yıllarda takımın hem kazanılan başarı hem de oyuncu kalitesi bakımından düşüşte olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Cristiano’nun gidişinin ardından teknik ekipte de yenilenmeye giden Real; Julen Lopetegui ve Santiago Solari ile yaşanan başarısızlıkların ardından kenara yeniden Zidane’ı getirdi. Başkan Florentino Perez, sıradaki hedefi oyuncu kadrosuna çevirdi.

Marca’da yer alan habere göre Başkan Perez, 2022 yazında Paris Saint-Germain ile kontratı sona erecek olan Kylian Mbappe ile görüşmelere şimdiden başladı. Eden Hazar’da olduğu gibi oyuncuyla önceden konuşan Los Blancos’un başkanı, ayrıca bir genç yıldızı daha radarına aldı.

Bu sezon Borussia Dortmund’da sergilediği performans ile Erling Haaland, Avrupa’nın dev kulüplerinden teklifler alırken bu konuda en ciddi aday Real Madrid.

Bu iki ismin dışında Martin Odegaard, Reinier, Vinicius Junior, Hazard ve Rodrygo ile Florentino Perez, Yenilmez bir takım oluşturmak istiyor.

Kaynak: https://tr.eurosport.com/futbol/flore...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın