Görüş Bildir
Haberler
Flappy Bird Geri mi Dönüyor?

Flappy Bird Geri mi Dönüyor?

Batuhan
12.03.2014 - 10:56

Flappy Bird Geri mi Dönüyor?

Son haftalarda tüm dünyayı kendine bağımlı hale getiren Flappy Bird'ün yapımcısı Dong Nguyen, oyunu uygulama marketlerinde tekrar yayınlamayı düşünüyor.

Geçtiğimiz günlerde yayından kaldırılması ile olay olan efsane oyun Flappy Bird, uygulama marketlerine geri dönebilir. Özellikle iOS işletim sistemi ile çalışan cihazlara oyunun jailbreak dışında hiç bir yöntem ile indirilememesi kullanıcıların sinirini bozuyordu.

Rolling Stone isimli dergi ile röportaj yapan Dong Nguyen, oyunu tekrar yayınlayacak mısınız? sorusuna ' Bu aralar düşünüyorum, özellikle iPhonekullanıcıları yayınlamamı çok istiyor' şeklinde cevap verdi. Röportaj ile birlikte umutları tekrar yeşeren Flappy Bird severlerden gelen ilk tepkiler olumlu yönde.

Kısa Sürede 50 Milyona Ulaştı

Çok basit grafiklere sahip olan oyun çok kısa sürede 50 milyonunüzerinde indirilme sayısına ulaşmıştı. Oyunun bu kadar kullanıcısı varken niçin yayından kaldırıldığı hakkında sorulan sorulara 'Oyun beni sinir ediyor o yüzden kaldırdım' şeklinde cevap veren Dong Nguyen'in aslındaNintendo'nun dava açmasından korkması üzerine oyunu kaldırdığı düşünülüyor.

Shift  Delete

Kaynak: http://shiftdelete.net/flappy-bird-ge...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0