Görüş Bildir
Cansu Taşkın Öpüşme Videosu Yüzünden Dava Açtığı Söylenen Yılmaz Erdoğan Hakkında Sessizliğini İlk Kez Bozdu
İnci Taneleri'yle ekranlara geri dönen Yılmaz Erdoğan ve iki yıldır herkesten gizli aşk yaşadığı konuşulan Cansu Taşkın'ın aşkı magazine bomba gibi düştü! Taşkın’ın kardeşi Elif Vurgun ikilinin öpüşme videosunu yayınlayınca ortalık daha da hareketlenmişti. Gizlice çekildiği söylenen video yüzünden Erdoğan'ın dava açacağı söylenmişti. Tüm bu iddiaların ardından Cansu Taşkın ilk kez sessizliğini bozdu!
Kızı Arzu Alara'yı Devasa Emojilerle Gizleyen Nazlı Sabancı Fena Topa Tutuldu!
Arzu Sabancı'nın biricik gelini Nazlı Sabancı hem magazinin hem de cemiyet hayatının dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. Bayram tatili için ailecek yurt dışına giden Nazlı Sabancı'nın küçük kızı Alara'nın yüzünü gizlemek için çeşitli emojiler kullanmasına sayısız yorum geldi. Sosyetik güzelin kombinleri de eleştiri aldı.
Reklam
Reklam
Fatih Altaylı'dan Kendisine "Sözde Gazeteci" Diyen Hakan Ural'a Duyanları Dumur Eden Cevap
Hakan Ural son günlerin en çok konuşulan isimlerinden bir tanesi haline geldi. İran-İsrail arasındaki gerilime yönelik yaptığı yorumla sosyal medyada eleştirilerin hedefi olan Ural'a pek çok ünlü isimden de cevap gelmişti. Fatih Altaylı'nın yorumuna sinirlenen Hakan Ural 'Sözde gazeteci' çıkışı yapmıştı. Fatih Altaylı ise bu söylenenlere ağır bir cevap verdi.
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam