Görüş Bildir
Haberler
Firuzağa'daki Saldırı ile İlgili Gözaltına Alınan 3 Kişi Serbest

Firuzağa'daki Saldırı ile İlgili Gözaltına Alınan 3 Kişi Serbest

Emre Ordu
19.06.2016 - 13:46 Son Güncelleme: 19.06.2016 - 16:48

İstanbul Firuzağa'daki bir plakçıda İngiliz müzik grubu Radiohead'in yeni albümüyle alâkalı müzik etkinliğine yapılan sopalı saldırı ile ilgili gözaltına alınan 3 kişi serbest bırakıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beyoğlu, Firuzağa'da plakçıda düzenlenen müzik etkinliğine saldırı olayına ilişkin 3 kişi dün akşam saatlerinde gözaltına alınarak, sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülmüştü. Bir kişi dün akşam ifadesinin ardından emniyetten serbest bırakılmıştı. 

İşlemleri tamamlanan beyaz eşya firmasında teknik servis elemanı olan D.B. ve servis şoförü S.T. bugün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. İfadesi alınan 2 kişi serbest bırakıldı.

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

İstanbul Beyoğlu'nda önceki akşam Radiohead grubunun yeni albümüyle ilgili etkinliğe bir grup tarafından 'Ramazan ayında içki içildiği' gerekçesiyle sopalarla saldırı düzenlenmişti.Olayda bir kişi de başından yaralanmıştı.

Yaşanan hadise büyük bir toplumsal tepkiye yol açmış ve özellikle sosyal medyada yaşananlara karşı büyük tepki gösterilmişti.

Saldırıyı protesto etmek için dün Cihangir'de toplanan gruba da polis müdahale etmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ajanslar, Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
180
71
48
10
9
7
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kavinsky

Şerefsiz yobaz köpekler sizi.

Enise

Ya Allah askina. Kamera kaydi var, onlarca sahit var, yaralilar var. Ama bu insandan bozma serefsizler yine serbest yine serbest. Tüküreyim böyle adalet sist... Devamını Gör

red-factor

Bu kadar yobaz ve cahil bir ülkeden başka ne bekliyorduk? Hiç bir şey... İnançlarına tükürdüğüm.