Görüş Bildir
Haberler
Fincanını Seç Kahve Falına Bakalım!

etiket Fincanını Seç Kahve Falına Bakalım!

miray soysal
09.01.2022 - 17:30

Fala inanma, falsız da kalma.

İşte telveler karşında! 

Seçersen bir tane

Neyse halin çıkar falin :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seç bakalım bir telve!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yol görüyorum!

Senin telvelerinde uzun uzun bir sürü yol görüyoruz. Yol görmek genellikle gelecek olan bir habere işarettir. Yollar oldukça belirgin, bu da gelecek haberin müjdeli olduğu anlamına geliyor. Birinden mesaj bekliyor musun? Eğer bekliyorsan, bu kişiden arzu ettiğin mesajı yakın zamanda alabilirsin. Bu mesaj seni çok mutlu edecek ve hayatında bazı şeylerin de düzene girmesini sağlayacak. Alacağın güzel haberler ruh halini iyileştirecek ve daha büyük başarıların da önünü açacak. Önünde hiçbir engel olmadığını görüyoruz, bu yüzden dilediğin bir şeyin gerçek olacağını söyleyebiliriz!

Hanenize ay doğmuş!

Kahve falında ay şeklinin çıkması, yıllardır hayalini kurduğu her şeye kavuşacağına yorumlanır. Zorlu bir dönemden geçiyorsan, bu sürecin biteceği, aydınlık bir zaman dilimine erişileceğini göstermektedir. Şu anda seni zorlayan her ne varsa hepsi bir anda yok olup gidecek. Hayal bile edemediğin bir ferahlığa kavuşacaksın. Falda ay çıkması, akademik ve mesleki anlamda yükselmeye yorumlanır. Harcadığın emekler karşılığını alacak, yolların büyük başarılara çıkacak. Kahve falında ay görmek genelde, kısa bir süre içerisinde  uzun süredir istediğin dileğinin gerçekleşeceğine delalet eder!

Havada aşk kokusu var!

Telvende kocaman bir kalp görüyoruz!  Üç vakte kadar seni bekleyen tutku dolu bir aşk yaşanacak gibi duruyor! Kalp, aşkın bulunması ya da aşkın tazelenmesi anlamlarına gelir. Kişinin hayatında çok güzel ve heyecan verici gelişmeler yaşayacağına işaret eder. Kendini bir anda sürprizlerle dolu bir hayatın içinde bulabilirsin. Eğer bekarsan hayatının aşkını bulacağına, birlikteliğin varsa da  ilişkinizin çok daha iyi noktalara taşınacağı anlamı çıkarılabilir. Genel olarak baktığımızda, yakın zamanda kalp atışlarının hızlanacağını ve fazlasıyla heyecanlı günlerin seni beklediğini söyleyebiliriz!

Valla koç mu desem, at mı desem.. Bir hayvan başı ama. At bu ya kesin!

Telvende at görüyoruz! Falda at çıkması, fazlasıyla olumlu olarak yorumlanır. Seni mutlu edecek bir haberin geleceğini söyleyebiliriz. At murattır, kısmettir. Genelde bekar kişiler için evliliğe yorulur. Var mı bir manitan? Yoksa, yakın zamanda hayırlı bir kısmet çıkacağı ve bu kişiyle mutlu bir beraberlik yakalayacağına işaret eder. İlişkisi olan kişiler içinse bolca maddi kazanç ile mal ve mülk üzerine delalet etmektedir. Hayatında yolunda gitmeyen hiçbir şey kalmayacak, neler olduğuna sen bile şaşıracaksın. Senin kahve falını, hayırlı bir ilişki ve zenginlik olarak yorumlanabiliriz. Mükemmel bir hayat seni bekliyor!

Görüyor musun? Balık var, bak tam şurada!

Senin telvende balık görüyoruz. Balık; zenginlik, bereket, bolluk ve huzuru işaret eder. Kısmetinin, nasibinin artacağı ve eline yüklü miktarda para geçeceği anlamına gelir. Kahve fincanında balık görmenin diğer bir anlamı ise seni her koşulda koruyup, kollayan ve kötü gününde destek olan bir kişinin varlığıdır. Var mı böyle biri? Yoksa olacak, varsa zaten yanında! Bu kişi her daim yanınızda olacak ve mutluluğunuz artacak. Onunla birlikte el ele çok daha güzel günler görecek, acı ya da tatlı beraber olduğunuz her günde çok daha güçlü hissedeceksiniz!

Dileğin olacak, merak etme!

Senin telvelerinde, tuttuğun bir dileğin kabul olacağını görüyoruz! Hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağı, isteklerinin yerine geleceği ve güzel gelişmelerin yaşanacağını söyleyebiliriz. Aile içinde ya da çevrendeki insanlarla yaşadığın sıkıntıların aşılacağına ve küslüklerin son bulacak. Hayatının bütününde bir huzur hakim olacak. Canını sıkan kim varsa yolundan çekilecek, her şey düzene girecek. Çok istediğin dileceğin gerçek olacak, yüzünde her zamankinden daha geniş bir gülümseme belirecek!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
214
126
52
30
17
14
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Dileğin olacak, merak etme!

cansu ersan

alla koç mu desem, at mı desem.. Bir hayvan başı ama. At bu ya kesin! Valla koç mu desem, at mı desem.. Bir hayvan başı ama. At bu ya kesin! Telvende at gör... Devamını Gör

Ender Kuru

evet At kafasına benziyor

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Hanenize ay doğmuş! Kahve falında ay şeklinin çıkması, yıllardır hayalini kurduğu her şeye kavuşacağına yorumlanır. Zorlu bir dönemden geçiyorsan, bu sürecin... Devamını Gör