Görüş Bildir
Haberler
Finale 3 Bölüm Kala Ufak Tefek Cinayetler Dizisinde Neler Oluyor?

etiket Finale 3 Bölüm Kala Ufak Tefek Cinayetler Dizisinde Neler Oluyor?

Bir ara duraksayan Ufak Tefek Cinayetler, birkaç bölümdür özellikle cinayet sonrası günümüz sahneleriyle iyice kafa karıştırmaya ve heyecanlandırmaya başladı. Oya ve Merve arasındaki gerilim artık cinayet işleyecek seviyeye geldikçe biz de yerimizde duramaz olduk. Son birkaç bölümü toparlayalım, ucunu kaçıranları finale hazırlayalım dedik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uzun zamandır çekişmelerini izlediğimiz 4 Sarmaşık kadınının arası, Oya'nın buzhaneye kapatılmasından sonra iyice gerilmiş, hatta topa Burcu da girmişti.

Burcu Mehmet'le evlenebilmek için hamile olduğu yalanını uydurmuştu ve Oya bunun yalan olduğunu öğrenerek Burcu'ya doğruyu anlatması için zaman vermişti. Burcu duymayıp düğün yapmaya kalkınca da Oya durdurmaya gelmiş, Burcu onu buzhaneye kapatmıştı.

Uzun bir uğraşın sonunda Oya'yı öldürmeye çalışanın Burcu olduğu ortaya çıktı ve Burcu'yu bir süre potadan çıkardı.

Aslında bu olaydan sonra bile bir süre süründü mesele. Burcu Arzu onu itmiş ve bebeğini düşürmüş gibi yaptı. Kimse inanmayınca da rapor getireceğim dedi ve Merve'den yardım istedi.

Bu sefer de hayatımıza Pelin'in belalı aşığı, Merve'nin doğuya sürdürdüğü Tunç hoca girdi. Hem de çok korkutucu bir şekilde.

Merve de Burcu ve Tunç'un kafalarını birbirine çarptı. Burcu'yu rapor verecek doktor oymuş gibi Tunç'la tanıştırdı. Tunç'a da Pelin ve onu ayıranın Burcu olduğunu söyledi. Tunç neredeyse Burcu'yu öldürüyordu.

Merve Tunç'tan kurtulabilmek için ikinci kez bir oyun oynayınca da Tunç her ikisine saldırdı. Pelin kendilerini korumak için Tunç'u aşağı yuvarlayınca da 'katil' oldular.

'Sözde katil' tabii. Aslında bırakıp gittikleri Tunç'u Oya kurtardı. Merve öğrendiği halde bunu Pelin'e söylemeyip, korkularını epey kullandı.

Serhan'la olan ilişkisini kurtarmak için o kadar her şeyi göze aldı ki, Pelin'in bu gerçeği öğrenip de nasıl delireceği umrunda bile olmadı. Tunç'u da tehdit etti ve hayatlarından çıkmasını sağladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çünkü Serhan evden gitmiş, araları iyice bozulmuş ve bunun sebebinin ihanet olduğuna çok emin haldeydi. Bulmalıydı.

Bir oyun kurdu ve Serhan'ı uyutup onun telefonundan herkese yardım çağrısında bulunduğu bir mesaj attı. Plan şuydu; "Serhan'ın evini kim biliyor? Hangi kadın?". Sonuç ortada.

Mehmet ve Taylan da evi bildiği için koşa koşa geldi ve Mehmet "Oya'ya ben haber vermiştim" diyerek durumu kurtardı. Merve de bu sırada gitgide Edip'le yaklaşıyordu.

Serhan'ın kiminle beraber olduğunu belki biliyordur diye gitti Edip'e. Edip'in hisleri artık apaçık ortadayken güya umrunda değilmiş gibi yaptı. Yine de her fırsatta soluğu Edip'in yanında alıyor. Bu ev ziyareti de ileride bela oldu başına zaten.

Pelin ise Merve'nin onu kandırdığını anlayıp mağdur takımı Oya ve Burcu'yu aldı ve Merve'nin foyasını herkesin içinde ortaya çıkarmaya çalıştı. Tam bu noktada Edip'in Merve'ye ilgisi işe yaradı ve Merve'nin Serhan'a oyun oynadığı gece yanında olduğunu söyleyerek onu kurtardı.

Tabii Edip ve Merve'nin geceyi beraber geçirmesi de ayrı bir sıkıntı. Merve daha sonra bunu emlakçı ve Edip arasında bir şey olduğu ve çözmeye gittiğini söyleyerek çevirdi.

Oya şans eseri yıkılan barkovizyonun altına kalacakken Serhan onu öyle bir can havliyle kurtardı ki, Merve'de ampul yandı. İhanetle suçladığı, aradığı kadın Oya'ydı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Serhan ve Oya'yı takip ederek iyice emin oldu. Artık Merve'nin önlenemez intikam savaşı başlamıştı.

Aksiyon 1: Kızları tekrar arkadaş olabileceklerine, her şeyin geçip gittiğine inandır. Dikkat çekme.

Aksiyon 2: Oya'dan nefret eden ve intikam almaya hazır birini bul. Arkadaş olarak yakınlaşmalarını sağla.

Elif de jinekolog. Oya ile fakültedeyken yarışa girmişler. Elif fakülte birincisi olsa da bu çekişmeden dolayı Oya'dan hep nefret etmiş. Merve onu nasıl buldu, o meçhul.

Aksiyon 3: Elif'in yeni bir tedavi yöntemi geliştirdiğine ve Oya'nın hamile kalabileceğine inandır.

Elif'in ödülü, Oya'nın jinekoloji bölüm başkanlığı pozisyonu. Hatta bunun için doktor yorumlarının yapıldığı sitelerde korkunç yorumlar yazdı.

Aksiyon 4: Serhan'ı boşanma fikrine alıştığına inandır, kuzu ol. Mila'yı bahane ederek bir araya gel ve Oya ile tekrar düzeldiğine, boşanmaya onun ikna ettiğine inandır.

Böylece Serhan Oya'nın içten pazarlıklı biri olduğuna inanacak. Hatta giderek şunu düşünecek: 'Ben Oya'nın projesi miyim?'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aksiyon 5: Serhan'ın nefret ettiği annesinden aldığın fotoğraf makinesini Oya'nın evine bırak. Serhan görüp delirsin.

Oya ne kadar inkar ettiyse de açıklayamadı makinenin neden orada olduğunu.

Aksiyon 6: Oya'yı verilen ilaçla fiziksel ve psikolojik olarak bitir. Panik, güvensiz, saldırgan birine dönüştür. Hasta et.

Aksiyon 7: Oya'yı itibarsızlaştır. Oya fotoğraf makinesinin nasıl geldiğini bilmiyorum desin, sen kayınvalidenle bir ol ve bir buluşma ayarlayıp Serhan'a bastır.

Betül Aksak da Merve Aksak'ın askeri zaten. Hemen iş birliği yaptı ve Oya'ya hasta olarak gitti. Bir yemek ayarladı ve Serhan'ın gideceği mekana rezervasyon yaptırdı. Sonuç ortada.

Aksiyon 8: Sonunda Serhan'a şunu dedirt: "Oya ben senin projen miyim?"

Serhan Oya'nın onunla evlenip aile kurmak, Sarmaşık'ta kalmak ve çocuğu olmuyor diye Mila'ya sahip çıkmak için plan yaptığını düşünecek hale geldi. Bir düşün bakalım benim karım deli manyak, acaba o tezgahlıyor olabilir mi...

Ve son... Oya'yı hayatından vazgeçecek kadar sona sürükle, intihar etmesini sağla...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Elif arayarak Merve'ye Oya'nın öldüğünü söyledi. Fakat gerçek bu değildi. Oya vurgunu yediğinde kendine gelmiş, parçaları birleştirmişti. Geri dönüp intikamını almaya hazırdı.

Hemen gidip test yaptırarak onu zehirlediklerini de anladı. Elinde birçok kanıtla beraber bir sonuç daha vardı. Çok küçük bir ihtimal gerçek olmuştu: hamileydi!

Harekete geçip Elif'in tıp kariyerini bitirmiş, üstüne bir de tehdit ederek Merve'yi aratmıştı. Merve'nin Oya'yı öldü bilmesi de bundan.

Ay yeter Oya Oya Oya ne Oya'ymış ya! Biraz da diğerleri... Pelin ve Mehmet Arzu'yu geri döndürme planları yapmaya başladı. Pelin'in taktikleri epey de etkili oldu.

Ama o çabalarken Burcu da boş durmayıp Arzu'yu öldürme planları yapıyordu. Evde Arzu var diye gazı açıp kaçtı. Burcu'nun bir şey yapmasından korkup eve gelen Mehmet Burcu'nun kurbanı oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Allah'tan Mehmet kurtuldu. Bu korkutucu olay da Arzu ile tekrar başlama ihtimalini doğurdu.

Arzu o kadar korkmuştu ki, Mehmet'e ne kadar değer verdiğini tam olarak anladı.

Hadi tekrar gelelim Oya ve Merve'ye. Oya, yüzleşmek için Merve'yi arabaya bindirdi. Her şey konuşuldu, kılıçlar çekildi. Merve o kadar yükseldi ki: "Sen hep fazlalıktın ölmen gerekiyordu" bile dedi.

Serhan'la Oya'nın beraber olması Merve'nn yaptığı plan her şey ortadaydı.

Bu kadar kavga gürültü olaysız biter mi? Çok korkunç bir kaza yaptılar.

İkisi de sağ kaldı. Bebeğine bir şey olacak diye korkan Oya herhalde şaşırmış olmalı ki onu öldürmeye çalışan Merve'den yardım istedi. Yanan arabanın içinde bıraktı gitti onu Merve.

Oya kendini kurtarmayı başardı, bebeğine de şans eseri bir şey olmadı. Merve yine öldü sanarken haberi Pelin'den aldı. Sinsi Pelin "Oya'ya bunu yapan bana ne yapmaz" korkusundan Merve'ye kul köle oldu yine.

Tabii Merve'den bu ilişkiyi çoktaaaaan bildiği ve hatta yardım ettiğini saklıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ama doğru at galiba bu sefer Oya. Hem zehirleme olayını hem de arabada bırakıp gittiğini araba ses kaydı alan Oya, Merve'yi köşeye sıkıştırdı.

Oya Merve'den evini istedi. Merve ne kadar dirense de paşa paşa vermek zorunda kaldı.

Merve o kadar akıllı ki... Zamanında emlakçıyı aratıp "Evi istiyordunuz fiyat alıyorum" dedirten ve Serhan'ın duymasını sağlayan Merve, evle ilgilenmediğini söyleyen Oya'yı bu yolla bir daha patlattı.

Sonuçta ev gitti... Şimdi anladık mı neden Raşel'in sorguda "Daha yeni tanışıyorduk" dediğini. Oya Raşel'in kalmasını istedi.

Peki ya parti günü? Artık ev Oya'nın, parti Oya'nın. Ama polisten kaçan Taylan'ın anlattığına göre cinayet günü Merve kendi evinde başkasının verdiği partide organizasyon yapıyor, Oya ile bir şeyler çeviriyormuş. Hatta gelmesini bekledikleri biri varmış. Acaba kurban mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Artık cinayete yaklaşıyoruz, bir yandan da cinayet sonrasını izliyoruz. Sezona 3 bölüm kaldı. Sence katil ve kurban kimler?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
283
114
53
30
10
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kurukahveci

30 bölüm geçti bir tane cinayet açıklanmadı. Şahsiyette her bölüm 3 kişi gidiyor.

Beyza

oya ölmüştür inş