Görüş Bildir
Haberler
Filmlerdeki Hangi İsyankar Karaktersin?

etiket Filmlerdeki Hangi İsyankar Karaktersin?

Karakterinize göre hangi isyankar karaktere daha çok benzediğini görmek istemez miydin? Öğrenmek için haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. En sevdiğin film türünü seç de testimize başlayalım.

2. Hangi doğa olayı seni çok etkiler?

3. Hayatını bir romana benzet desek bu hangisi olurdu?

4. Sence hayat ne demek? Hangi karşılık sana daha uygun?

5. Sence iyi bir liderde olması gereken en önemli özellik nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir Türk filmi seç.

7. Biraz düşün bakalım, hangisi senin için daha önemli?

8. Son olarak bir film repliği seç de bitirelim

V çıktı!

V çıktı!

Efsane film V for Vendetta'nın V'si çıktın! Senin ruhun isyankar. İsyankarlık her bir hücrene işlemiş. Adeta bir maske kullanır gibi İnsanlara gerçek yüzünün göstermiyorsun. Bu da seni gizemli biri yapıyor. Hayatında belirlediğin amacı gerçekleştirebilmek için her şeyi yaparsın. Tuttuğunu koparan birisin yani. Kahraman ruhunun yanı sıra deli dolu bir yanın da var. Biraz ying yanga benziyorsun yani. Siyah ve beyaz gibi.

William Wallace çıktı!

William Wallace çıktı!

Efsane film Cesur Yürek'in William Wallace'ı çıktın! Senin kalbin özgürlük diye diye atıyor. Senden her şeyini alsınlar ama özgürlüğüne dokunmasınlar. Hür doğdum hür yaşarım kafasındasın yani. Liderlik yönün de gelişmiş ve insanlar seni bu konuda örnek alıyorlar. Seni sevip saydıkları aşikar. Herkes son nefesinde ne söyleyeceğini düşünür ya seninki belli bile: Özgürlük!

Katniss Everdeen çıktı!

Katniss Everdeen çıktı!

Efsane film serisi Açlık Oyunları'nın Katniss Everdeen'i çıktın! Senin için aile her zaman birinci plandadır. Hatta sevdiğin insandan bile. Onları korumak için, kıllarına dahi zarar gelmesin diye her şeyi göze alırsın.  Katniss gibi akıllı, güçlü ve ailene düşkünsün. Çevren seni bir idol olarak görüyor ve kahraman olarak benimsiyor. Ailen ve çevren için adeta bir umutsun.

Joker çıktı!

Joker çıktı!

Efsane seri Batman'in Joker'i çıktın! Seni tek kelimeyle anlat deseler bu ''ikna edici'' olurdu. Psikopat ruhunun yanında insanlarla iletişimin ve ikna yeteneğin sayesinde her şeyi başarabiliyorsun. Çılgınlık ve delilik senin benliğini oluşturuyor. Çevrenden bu konuda tepkiler görsen de asla sen olmaktan vazgeçmiyorsun. Aykırılık iyidir!

Neytiri çıktı!

Neytiri çıktı!

Efsane animasyon Avatar'ın Neytiri'si çıktı! Seni tek kelimeyle anlat dediler biz de ''büyüleyici'' dedik. Adeta bir endamın yeter durumu. İhanete gelemezsin. Ailene, kökenlerine sıkı sıkıya bağlısın. Bu yüzden etrafında herkesin kalbinde ayrı bir yerin var. Seversin , sevilirsin. Bu yüzden de değer görürsün. Kitleleri arkadan sürüklemekte de yanına kimse yaklaşamaz. Adeta bir starsın.

Truman Burbank çıktı!

Truman Burbank çıktı!

Truman Show filminden Truman Burbank çıktın! Hayatta yalan kadar seni kızdıran bir şey yoktur. Temiz kalpli olmanı kullanmaya çalışan insanlar oldu ve olacak. Ama sen artık bu duruma karşı önlemlerini alıyorsun. Seni safça ve çıkarsız seven başının üstünde yeri var. Onun dışındakiler de senden uzak olsun zaten.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
579
221
108
108
49
36
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Easy A

William wallace <3 ÖZGÜRLÜK <3

Heisenberg

Özgürlüükkk! :D

Tolga Erkan

FREEEDOOOM! William Wallace :)