Görüş Bildir
Haberler
Filmlerde gördüğünüz kıyafetleri bulun ve satın alın.

Filmlerde gördüğünüz kıyafetleri bulun ve satın alın.

05.12.2014 - 23:48 Son Güncelleme: 06.12.2014 - 21:57

Filmlerde gördüğünüz kıyafetleri bulun ve satın alın.

The Take isimli girişim, filmlerde ünlülerin üzerinde gördüğümüz kıyafetlerin aynılarını satıyor.

Sinema filmlerinde, kliplerde ya da dizilerde, kahramanların giydiği kıyafet ya da kullandığı aksesuarlar, kısa zamanda moda olur. Her ne kadar ülkemizde Bihter Geceliği, Hürrem Yüzüğü gibi isimlerle pazar tezgahlarında satılsalar da, örneğin Dövüş Kulübü filmindeki meşhur kırmızı deri ceket ya da Kill Bill'deki sarı eşofman takımını bulmak, hayranları için büyük çaba gerektirir.

The Take isimli girişim, bu konuya eğiliyor ve gayet de mantıklı bir iş yapıyor. Sitede, popüler film ve dizilerin kahramanlarının üzerindeki kıyafetlerin hangi marka model olduğu ve online olarak nasıl satın alınabilecekleri listeleniyor.

2 milyon dolar yatırım alan The Take, bununla da yetinmiyor. Bir mobil uygulama geliştirdiğini duyuran girişim, bir nevi Shazam işlevi görecek. Yani televizyonda izlediğiniz bir filme ya da bilgisayar ekranınızdaki diziye uygulamanın kamerasını doğrultacaksınız, otomatik olarak sahneyi algılayan uygulama, size o sahnede görülen kıyafet ve aksesuarların satış linklerini getirecek.

Kaynak: http://technotoday.com.tr/filmlerde-g...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın