Görüş Bildir
Haberler
Film Senaryosu Gerçek Oluyor

Film Senaryosu Gerçek Oluyor

Ulaş
19.04.2014 - 11:18
İçeriğin Devamı Aşağıda

Film Senaryosu Gerçek Oluyor

Hindistan’da katıldığı yarışma programında hayat tecrübesi ile milyonlar kazanan bir çocuğun hikayesini anlatan Slumdog Millionaire filminin senaryosu, futbol sahalarında gerçek olmaya çok yakın.

Hindistan’ın Batı Bengal eyaletinin başkenti Kokata’nın arka sokaklarında çıplak ayakla futbol oynarken keşfedilen 16 yaşındaki Rajib Roy, Manchester United ile deneme antrenmanlarına çıkmaya başladı. Seks işçisi bir annenin oğlu olan Roy, kardeşi ve annesi ile birlikte tek gözlü odada yaşıyor. Manchester United gözlemcileri tarafından Hindistan’da denenen en yetenekli isim olarak adlandırılan Roy, West Bengal takımı ile ulusal başarılara imza attı.

Hindistan’dan denemek için getirilen 11 çocuk ile birlikte Old Trafford’da kendisini göstermeye çalışacak olan genç forvet, 15 gün eğitim alacak. Maddi durumları iyi olan diğer çocukların aksine yoksul bir aileden gelen Roy “İnsanlar, imkansızlıklar içinde bu başarıyı nasıl yakaladığımı soruyor. Bu sorunun cevabını ben de bilmiyorum. Hocam bana Manchester United tarafından seçildiğimi söyleyince çok şaşırdım” şeklinde açıklamada bulundu.

Annesinin utangaç bir kişi olduğunu söyleyen Roy “Benim sürekli ders çalışmamı istiyor. Öğleden sonraları ondan gizli gizli odamdan kaçarak arkadaşlarımla futbol oynuyorum. Daha sonra Manchester United’ın seçmeleri olduğunu öğrendim. Herkesin uçakla gittiği seçmelere trenle geldiğim için biraz geciktim. İngilizce bilmediğim için hocalarla anlaşmakta zorluk çekiyordum. Mumbai’den gelen ve çok iyi İngilizce konuşan bir çocuk bana yardımcı oldu. Bana İspanyol futbolcuların çoğunun da İngilizce bilmediğini söyleyerek beni cesaretlendirdi” şeklinde konuştu.

AMK spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/04/19/film-se...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın