Görüş Bildir
Haberler
Filiz Ali: 'Ne Kadar Bilinçsiz Bir Nesil Yetiştirdiğimiz Ortaya Çıktı'

etiket Filiz Ali: 'Ne Kadar Bilinçsiz Bir Nesil Yetiştirdiğimiz Ortaya Çıktı'

Ulaş
18.10.2016 - 21:12 Son Güncelleme: 18.10.2016 - 21:29

Dün TV 8'de yayınlanan 'Aramızda Kalsın' programının sunucularından Funda Özkalyoncuoğlu, Sabahattin Ali'nin ünlü eseri 'Kürk Mantolo Madonna'da, Amerikan şarkıcı Madonna'nın hayatını anlattığını söylemiş ve bu absürtlük büyük tepki çekmişti.

Sabahattin Ali’nın kızı Filiz Ali ise bugün konuya ilişkin 'Ne kadar bilgisiz ve bilinçsiz bir nesil yetiştirdiğimiz ortaya çıkıyor' diyerek eleştiride bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Funda Özkalyoncuoğlu

Özkalyoncuoğlu kendisine yönelik eleştirilere yanıt vermişti. Özkalyoncu 'Bu cahilliğimin bu kadar olay olmasına çok şaşırdım ve kırıldım. Beni kimse savunmadı. Benim 39 yaşında ölen anneme bile küfür ediyorlar. Bunu anlamak mümkün değil. Ben ne yapmışım? Hırsızlık mı yaptım, cinayet mi işledim? Ben tarihçi, edebiyatçı değilim' demişti.

Bu gelişmelerin üzerine Sabahattin Ali'nin kızı Filiz Ali'den de bir açıklama geldi. Sözcü gazetesine konuşan Filiz Ali tüm yaşananları 'son derece trajikomik' olarak nitelendirdi.

Filiz Ali sözlerini şöyle sürdürdü: “Yapılan bu konuşmaları ve sonrasında sosyal medyada hakarete dönen yorumları ne yazık ki ben de gördüm. Özkalyoncuoğlu, kendisine yönelik bir linç kampanyası yürütüldüğünü söylemiş. Ama yaşananlara bakınca aslında ne kadar bilgisiz ve bilinçsiz bir nesil yetiştirdiğimiz ortaya çıkıyor. Maalesef bunları görmek de son derece üzücü.”

'İzahı olmayan şeyin mizahı olur' diyerek hazırlanan alternatif kitaplar için buraya alalım

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
377
84
26
26
25
15
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
fafatara

Dilimizde 'Bilmiyorum' diye bir sözcük mevcut, kullansanıza çok güzel. Hiç kusura bakma sevgili Kalyoncu ; bilgin yoksa yorumda yapmayacaktın.

psyhedelichead

Kürk Mantolu Madonna kitabını okuyan ve Tv8 kanalını izlemeyen insanları sevin, nesli tükenmek üzere onların..

Faruk Bayram

Bu ülkede benzine zam gelince "zam bizi vurmuyor, biz 50 tl lik alıyoruz" diyen adam var siz neden bahsediyorsunuz...