Görüş Bildir
Haberler
Filipinler Devlet Başkanı'ndan Obama'ya: 'Saygılı Olmayı Öğreneceksin O..... Çocuğu'

etiket Filipinler Devlet Başkanı'ndan Obama'ya: 'Saygılı Olmayı Öğreneceksin O..... Çocuğu'

Ulaş
05.09.2016 - 18:27

Filipinler'in popülist lideri Rodrigo Duterte, kendisini 'yargısız infazlarla' suçlayan ABD Başkanı Barack Obama'ya 'O... çocuğu' diyerek küfretti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sputnik Türkiye'nin haberine göre; ABD başkan adayı Donald Trump’ın ‘Filipinler versiyonu’ olarak kabul edilen Devlet Başkanı Rodrigo Duterte’nin, ABD Başkanı Barack Obama’nın da katılacağı Güneydoğu Asya Ulusları Birliği zirvesi öncesinde çarpıcı bir çıkış yaptı.

'O….. çocuğu o forumda seni lanetleyeceğim'

'O….. çocuğu o forumda seni lanetleyeceğim'

Duterte zirvenin yapılacağı Endonezya’ya doğru yola çıkmadan önce Obama’ya ithafen “Saygılı olmalısınız. Ortalığa sorular ve açıklamalar atamazsınız. O….. çocuğu o forumda seni lanetleyeceğim” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Görüşme yapmadan önce, verimli geçeceğinden emin olmak isterim'

'Görüşme yapmadan önce, verimli geçeceğinden emin olmak isterim'

Bu sözlere Obama’dan jet hızında yanıt geldi. G20 Liderler Zirvesi’nin sona ermesinin ardından bir basın toplantısı düzenleyen Obama, ABD’nin Duterte ile ‘yapıcı ve verimli diyalog’ için uygun zaman olup olmadığı konusunda şüpheleri olduğunu vurgulayarak 'Duterte'nin renkli bir kişiliği olduğunu ve ekibine bu görüşmenin gerçekten işe yarar olup olmadığını araştırmaları talimatını verdiğini' söyledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
747
349
132
66
51
46
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?