Görüş Bildir
Haberler
FileMaker DevCon Istanbul

FileMaker DevCon Istanbul

Merve Ozpolat
11.06.2019 - 18:02

FileMaker Geliştirici Konferansı İlk Kez İstanbul'da

Apple'ın geliştirdiği özel bir veritabanı geliştirme platformu olan FileMaker, her sene dünyanın farklı noktalarındaki kullanıcılarıyla bir araya geliyor ve geliştirici konferansları düzenliyor. Cabitaş Yazılım olarak organizatörlüğünü üstlendiğimiz İstanbul'daki ilk developer conference etkinliğine sizleri de davet ediyoruz. Ayrıntılı bilgili için: https://filemakerdevcon.ist

Kaynak: https://filemakerdevcon.ist
İçeriğin Devamı Aşağıda

FileMaker DevCon Istanbul

Cabitaş Yazılım Hakkında

Hayatı Kolaylaştıran Çözümler

En kısa ifadeyle hayatı kolaylaştıran çözümler üretiyoruz. Hazırladığımız sektörel yazılımların tamamını sektörden gelen talepler üzerine, uygulama yerinde analizler yaparak geliştirmeye çalışıyoruz. Bu sayede ihtiyaçlarınızın en doğru şekliyle tespiti ile sektörel yazılımlar konusundaki tecrübemizi birleştirerek hayatınızı kolaylaştıran çözümler hazırlıyoruz. Sunduğumuz çözümlerle aynı kaynakları kullanarak daha fazla iş üretmenizi, böylelikle verimliliğinizi artırmanıza katkı sağlıyoruz. Öyle ki, aynı bilgisayarlar ve aynı iş gücü ile işlerinizi çok daha kısa sürede, çok daha düzenli ve çok daha doğru yapmanız mümkün oluyor. (Bu konuda yaşadığımız en uç örnek 150.000 civarında fatura için karşıt inceleme evrakları hazırlayan kişinin, bizim hazırladığımız çözümle yarım saate hazırlanınca “Yani ben 10 gün boşa mı uğraştım” şaşırması oldu.)

Tecrübe

1989 yılından bu yana bilgi teknolojileri konusundaki faaliyetlerimize son 12 yıldır sektörel yazılım geliştirerek devam ediyoruz. 100’ün üzerinde proje geliştiren ekibimiz özelleştirilebilir paket yazılım çözümleriyle hayatınızı kolaylaştırmaya devam ediyor.

Hızlı ve Esnek Çözümler

Kullandığımız alt yapı ve tecrübeli ekibimizle en uygun çözümleri en kısa zamanda sunmaktan gururluyuz. Ayrıca “paket” kapsamındaki yazılımlarımızda dahi size özel değişiklikleri çok kısa sürelerde sağlayarak tam anlamıyla size uyan çözümleri sunuyoruz. Telefon ve İnternet uzak destek hatlarımızla nerede olursanız olun, teknik destek ekibimiz yanınızda.

FileMaker Hakkında

FileMaker, çok güçlü bir veri tabanı programıdır. Kullanımı kolaydır. Diğer yazılım dillerine nazaran kısa zamanda büyük işler başarabilmektedir. Birçok basit komut (Yeni kayıt, Kayıt sil gibi) kod yazmadan hazırdır.  Filemaker ile kod bilgisi olmadan da kendi veri tabanı programınızı yazabileceğiniz bir platformdur. Kodlama bilgisi olanlar, harika işler yapabilirler. En son sürümü Filemaker 18’dir. Son sürümü ile kendini çok daha güçlendirmiş. Kendini her versiyonun da çok daha üst seviyeye çıkartmıştır. Görsek olarak hazır tema seçenekleri mevcuttur. “Advanced” sürümünde hazırladığınız projeyi “exe”  yapma imkanınız bulunmaktadır. Projenizi Flash diske takıp her bilgisayarda çalışabilir portable yapma imkanı sağlamaktadır. (Windows platformunda yapılan sadece Windows bilgisayarlarda çalışır.)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın