Görüş Bildir
Haberler
Fikret Orman: ''Skoru Oyuncular Belirlesin''

Fikret Orman: ''Skoru Oyuncular Belirlesin''

Enver K.
27.09.2015 - 13:47

Beşiktaş Kulübü’nün Akaretler’deki kulüp binasında gerçekleşen bayramlaşma töreni sonrasında gazetecilerin sorularını cevaplayan Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında bu akşam Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacakları Fenerbahçe derbisi öncesinde açıklamalarda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan Fikret Orman tüm Beşiktaş camiasının Kurban Bayramı'nı kutladı ve birlik beraberlik mesajı verdi.

Kongre üyeleri ile tek tek ilgilenen Başkan Orman bayramlaşma töreni sonrası yaptığı açıklmada ise bu akşam oynayacakları Fenerbahçe derbisine taraftarın ilgisizliğinden yakındı ve stada gelmeleri için çağrıda bulundu.

Fikret Orman: 'Şu ana kadar 15 bin bilet satıldı'

Fikret Orman 'Şu ana kadar sanırsam 15 bin bilet satıldı. 14-15 bine yakın da kombine kart sahibimiz var yani bu akşam 30 bine yakın taraftarımız olacak statta. Ben daha da fazla olmasını istiyorum. Bu da Beşiktaşlılara çağrımız olsun. Bugün tatil günü, hava güzel her şey futbol oynamaya müsait. Burada bugün güzel bir derbi var ve Beşiktaşlıların takımlarını desteklemelerini istiyoruz. Derbiler zor maçlardır ve her maçın kendine göre zor bir havası vardır. Bugün ayrı bir tarih yazılacaktır burada ve her derbinin bir tarihi vardır. Tabi biz kazanmak istiyoruz ve inşallah kazanacağız. Karşı taraf da kazanmak istiyordur, bu sonuçta böyle bir mücadele. Skoru oyuncuların belirleyebileceği bir maç temenni ediyoruz' şeklinde konuştu.

'Galibiyet bize güzel bir hediye olur'

Stresli günlerden geçtiklerini ve Fenerbahçe karşısında alınacak galibiyetin kendileri için güzel bir hediye olacağını düşündüğünü ifade eden Orman'Biz her zaman futbolcularla beraberiz. Böyle bir maçta ayrı bir motivasyona ihtiyaç yok. Önemli bir derbi maçı. Biz uzun zamandır derbi kazanamıyoruz. Bunun da bize vermiş olduğu bir stres var. Açıkçası bu kadar yoğun bir çalışma ve bu kadar mücadele ile bunu da hak ettiğimizi düşünüyorum. Bütün futbolcularımızın bugün alacakları galibiyetle bugün bize bunu hediye edeceklerini düşünüyorum. Hakemlerle alakalı da bir şey söylemek istemiyoruz ama az hata yapsınlar yeter'diye konuştu.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0