Görüş Bildir
Haberler
Fikret Orman: 'Şampiyonluk Kupası Vodafone Arena'ya Gelmeyecek'

Fikret Orman: 'Şampiyonluk Kupası Vodafone Arena'ya Gelmeyecek'

Enver K.
11.05.2016 - 20:11

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Vodafone Arena'da Osmanlıspor'la yapacakları maça şampiyonluk kupasının getirilmesi yönünde talepleri olmadığını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, 15 Mayıs Pazar günü yapılacak seçimli olağan genel kurul öncesi yönetim listesini Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz'e vermek için Akaretler'deki kulüp binasına gelirken, burada açıklamalarda bulundu.

Hafta sonu Osmanlıspor ile yapılacak lig maçına şampiyonluk kupasınıngetirilip getirilmeyeceği yönündeki tartışmalara değinen Orman, 'Beşiktaşhenüz şampiyon olmuş değil. Önümüzde iki maç var. Osmanlıspor maçından puan alırsak ya da Fenerbahçe puan kaybederse şampiyon olacağız. Fakat bunlar gerçekleşmiş değil. Takımımız hala şampiyonluk kupasına konsantre bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Dolayısıyla şampiyonluk kupası, Osmanlıspor maçına getirilmeyecek. Zaten böyle bir talebimiz de yok.' diye konuştu.

Başkan Orman, ligin 34. haftasındaki Torku Konyaspor karşılaşması için ise siyah-beyazlı takımın İstanbul'da oynamak gibi bir planının olmadığını ve deplasmana gideceklerini söyledi. Konya'ya günübirlik seyahat edeceklerini dile getiren Orman şampiyon olunması halinde 19 Mayıs Perşembe günü kutlamaların yapılacağını belirtti.

Yeni yönetim listesini teslim etti

Yeni yönetim listesini teslim etti

Başkan Orman'ın divan başkanlığına teslim ettiği yönetim listesi şöyle:

Asil: Ahmet Nur Çebi, Umut Güner, Deniz Atalay, Metin Albayrak, Ahmet Ürkmezgil, Erdal Torunoğulları, Emre Berk Hacıgüzeller, Hüseyin Mican, Ahmet Cihat Kumuşoğlu, Hakan Kalkavan.

Yedek: Hakan Özköse, Erdal Karacan, Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Candaş Tolga Işık, Emre Kocadağ.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın