Görüş Bildir
Haberler
Fikret Orman: 'Şampiyonluğumuz İllegal Bir Şekilde Elimizden Alındı'

Fikret Orman: 'Şampiyonluğumuz İllegal Bir Şekilde Elimizden Alındı'

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk hakkında konuşan Orman 'Bu sene o sene' yorumunda bulunurken daha önceki yıllarda Galatasaray'ın Ankaragücü'nü 8-0 yendiği maçla ilgili de Beşiktaş'ın şampiyonluğunun elinden alındığını ifade etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Telegol programında Serhat Ulueren'in sorularını yanıtladı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, eski sezonlarda hak etmedikleri şekilde şampiyonlukların ellerinden alındığını iddia etti.

Bir televizyon programında açıklamalarda bulunan Orman, efsane başkan Süleyman Seba döneminde kaçan şampiyonluklarla ilgili soru üzerine, 'O dönemleri yaşadığım için yaşattığı izler ağırdır. Şampiyonluklar geldi geldi elimizden gitti. Hak etmediğimiz şekilde elimizden alındığını düşünen biriyim.' dedi.

Galatasaray'ın Ankaragücü'nü 8-0 yendiği maçın bu duruma örnek olup olmayacağı sorusuna Fikret Orman, 'Bir örnek olabilir. Polemik olacak açıklamalara girmek istemiyorum. Bunlar eskide kaldı. Kamuoyunun bildiği şeyler.' ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın çok şampiyonluklar kaybettiğini belirten Orman, 'İspat edilemeyen teşvik primleri, Sayın Aziz Yıldırım'ın verdiği örneklerde ifade ettiği, bir sürü hediyeler verildiği konuşuldu. Ahlaki olarak her zaman suçtur. Etik değil. İki efsane başkanımız var. Biri Baba Hakkı, biri de Şeref Bey. 'Hakkınla oyna şerefinle kazan' ifadesini kurduk.' diye konuştu.

Vodafone Arena'nın yapımı sırasında farklı statlarda oynadıklarını hatırlatan Fikret Orman, statlarında oynamamalarına rağmen hep şampiyonluk yarışının içinde olduklarını ve güzel futbol seyrettirdiklerini dile getirdi.

"AYNI GEMİNİN TAYFALARIYIZ"

"AYNI GEMİNİN TAYFALARIYIZ"

Orman, kulüp başkanı olarak taraftarlarla kuvvetli bir ilişkisinin bulunduğunu ifade etti.

Vodafone Arena'da kendisine tepki olup olmayacağı yönündeki soru üzerine Orman, 'Beşiktaş başkanı taraftarından korkar mı? Niye ıslıklasın? Taraftarlarla, ben, yönetim kurulumuz bir bütünüz. Aynı hedef için çalışıyoruz. Birisi başkan olarak, birisi yönetici olarak, birisi profesyonel çalışan olarak, birisi Beşiktaş aşkıyla çalışıyor. Aynı geminin aynı tayfalarıyız. Beşiktaş'ta o devirler artık geçti. Beşiktaş'ın yönetim kadrosuyla taraftarının arasındaki ilişki şekli bellidir. Bilet, menfaat yoktur. Beşiktaş kuralına göre yönetilir' dedi.

'BÜYÜK BİR HAKEM KATLİAMI OLDU'

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin deplasmanda Portekiz'in Braga takımıyla yaptığı karşılaşmadaki hakem yönetimine değinen Orman, 'Büyük bir hakem katliamı olduğunu düşünüyorum. Mehmet Topal'a verilen kırmızı kart, penaltı olacak iş değil. İnanılmaz derecede taraf bir hakemin maç yönettiğini düşünüyorum. Biz Beşiktaşlı olarak böyle şeylere hazırlıklı olduğumuz için, Fenerbahçe biraz hazırlıksız yakalandı' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türk takımlarının Avrupa'da başarılı olmasını istediğini kaydeden Orman, '(Avrupa'daki kupalar) hepsini Beşiktaş alsın isterim. Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Bursaspor da alsın. Bu ülkenin çıtası hep birlikte çıkacak.' değerlendirmesinde bulundu.

NTV Spor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
49
10
10
5
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın