Görüş Bildir
Haberler
Fikret Orman: "Quaresma da Gidip Gelmişti, Mario İçin Bundan Sonra Nasıl Olur Bilemem"

Fikret Orman: "Quaresma da Gidip Gelmişti, Mario İçin Bundan Sonra Nasıl Olur Bilemem"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Galatasaray derbisine değinen Orman, 'Uzun aradan sonra deplasman yasakları kalkıyor. İki takımın da seyircisinin olacağı güzel bir maç bekliyoruz' dedi. Öte yandan Mario Gomez konusunda da açıklamada bulunan Orman, Quaresma da gidip gelmişti. Mario için bundan sonra ne olacak bilemem' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, BJK TV'de Gündem Özel programında açıklamalarda bulundu. Orman'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde;

”Taraftarımız ile maçı kazanacağız”

“Uzun aradan sonra deplasman yasakları kalkıyor. İki takımın da seyircisinin olacağı güzel bir maç bekliyoruz. Umarım bizim için sonuç da güzel olur. Futbol taraftarlarla güzel bir oyun. Bazı endişelerim de var. Vodafone Arena akustik olarak da çok güzel bir stadyum ama amacı Beşiktaş’a hizmet olan taraftar gruplarının sakin olmalarını rica ediyorum. Rakip takım taraftarının da aynı tutumda olmasını rica ediyorum. Beşiktaş’ın çok güzel bir kadrosu var, taraftarlarımız ile buluşup maçı kazanacağız. Galatasaray taraftarına ayrılan biletleri Galatasaray kulübüne vereceğiz. Satışı onlar yapacaklar. Taraftarımızla bütünleşmemizi sağlayacak yeni bir organizasyonumuz var. Bu bir sürpriz olacak. Bütün futbolseverlerin beğeneceğini düşünüyorum. Skor tahmini yapmak istemiyorum. Beşiktaş’ın kazanacağına dair bir tahminde bulunsam karşı taraf için motivasyon kaynağı oluyor.”

Kiev maçında bilet fiyatlarını düşürdük”

“32 bin kombine ile oynuyoruz. Taraftarımız daha çok istiyor ama satamıyoruz. Bilet fiyatları konusunda taraftarımız haklı ama diğer türlü biletler karaborsaya düşüyor. Karaborsacılar kazanacağını Beşiktaş kazansın. Dinamo Kiev maçında bilet fiyatları biraz daha düşecek. 42 bin koltuk, 32 bin kombine var. Sponsorlarla beraber elimizde 6 bine yakın bilet kalıyor. Kiev maçı için bilet fiyatlarını düşürdük eminim alanlar memnun kalırlar.”

Quaresma da gidip gelmişti, Mario Gomez için bundan sonrasını bilemem”

“Burası huzurlu bir yer. Burası cazibe merkezi. Burada olunca mutlu oluyorsun. Bizden gidenler Beşiktaş’ın kıymetini anlıyor. Mario sevdiğimiz bir çocuk, taraftar da onu çok sevdi. Biz Alman Milli Takımı’ndan santrfor almadık. Onları biz santrforu verdik. Wolfsburg takım olarak şu an çok iyi durumda değil. Mario kendi kararını verdi ve gitti. Biz onu Ağustos’un sonuna kadar bekledik. Beşiktaş’a bakın gidenler üzülüyor, burada kalanlar mutlu oluyor. Ricardo’da gidip gelmişti. Mario için bundan sonra nasıl olur bilemem.”

”Basketbolda bu sene ben de maçlara gideceğim”

“Basketbolda iyi bir kadro kurduk. Yeni hocamıza da güveniyoruz. Rakiplerimiz de önemli yatırımlar yapmıyor. Kendi bütçemiz içerisinde biz de iddialıyız diye düşünüyorum. Basketbol salonlarına da yatırım yapacağız. Basketbolda gelirleri arttırmamız lazım. Basketbolda artık taraftarımız da maçlara geliyor. Bu sene ben de maçlara daha fazla gideceğim.”

AMK Spor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın