Görüş Bildir
Haberler
Fikret Orman: "Pırlanta Gibi Oyuncu Aldık"

Fikret Orman: "Pırlanta Gibi Oyuncu Aldık"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Dnpiro takımından transfer ettikleri kaleci Boyko için 'Pozitif, pırlanta gibi bir oyuncu aldık.' dedi. Başkan Fikret Orman, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in de diğer kulüplere yönelik mali konulardaki uyarılarıyla ilgili de 'Bizim bir rotamız var o rotamızda UEFA istiyor diye değil.' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Bakırköy'de Beşiktaş Derneği açılışına katıldı. Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Fikret Orman, bugün Vodafone Arena'da vefat eden işçinin ailesine başsağlığı diledi. 

Başkan Orman, şöyle konuştu: 'Belediye Başkanını ziyaret ettik. Esas bugün moralim çok bozuk. Statta kaza oldu. Bir işçi kardeşimiz rahmetli oldu. Allah rahmet eylesin, Allah ailesine sabır versin. Daha evvel yapılmış bir programdı buraya gelme sebebimiz. Önemli bir iş için geldik.' 

Yeni transfer Boyko ile ilgili de açıklamalarda bulunan Fikret Orman, 'Boyko'nun kaleyi koruyup korumayacağını Şenol Güneş karar verir. Bizim böyle bir takviye yapmamız lazımdı onu yaptık. Zaman biraz daha el verseydi daha da iyi şartlarda alabilirdik diye düşünüyorum. Ama iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum. Epeydir izlediğimiz ve bildiğimiz bir oyuncu. Çok iyi pozitif pırlanta gibi bir oyuncu aldık. Hayırlısı olsun. Bundan sonrası teknik heyetimizin işi. Artık o oynar Tolga oynar onları hocamız belirleyecek.' şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ın gündeminde olan futbolcu Alexis Delgado'nun transferiyle ilgili de Fikret Orman, 'Beşiktaş halka açık bir kulüp olduğu için bizim atmış olduğumuz her adım zaman içinde platformdan bilgilendiriliyor. Şu an bizim resmi olarak yapacağımız bir açıklama yok.' ifadelerini kullandı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in finansal fair play'le igilili kulüplere yaptığı uyarıların hatırlatılması üzerine Orman, şöyle konuştu: 'Bizi kendimiz alakadar ediyor. Bizi başka kulübün işleri hiç alakadar etmiyor onların kendi bileceği iştir. Ben ancak kendi kurumumu ve camiamı bağlayan şeyler sorarsanız cevaplarım. Bizim bir rotamız var o rotamızda UEFA istiyor diye değil, bizim zihniyetimiz bu olduğu için ve artık bu kadar büyük kurumların profesyonelce ve doğru bir zihniyetle yönetilmesi gerektiğini düşündüğümüz için o misyonda yönetmeye çalışıyoruz. Başka kulüpler ne yapıyor o onların bileceği iştir. Biz kendimizce doğru işler yapıyoruz diye düşünüyoruz. '

'Üçüncü Bir Transfer Olabilir'

Fikret Orman, üçüncü bir transfer daha gerçekleştirebilecekleri müjdesini verdi. Orman, bu transferin bu sezon için değil bir sonraki yıl için düşünüldüğünü sözlerine ekledi. 

Orman, şunları söyledi: 'Üçüncü bir transfer olabilir. Büyük bir ihtimalle de olacak. Bu transfer bu sene için değil bir dahaki sene için olabilir. Bu sene içinde de gerçekleştirebiliriz ama esas kadromuza önümüzdeki sene girebilir. Hatta transfer yapıp kiraya bile verebiliriz. Öyle bir durum da söz konusu.'

Orman, transferin yerli mi yabancı mı olacak sorusuna 'yabancı olabilir' cevabını verdi.

"Ersan Gülüm'ü Gönderme Niyetimiz Yok"

"Ersan Gülüm'ü Gönderme Niyetimiz Yok"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir soru üzerine Beşiktaş'ın başarılı savunma oyuncusu Ersan Gülüm'ün başka takıma satılması gibi bir niyetlerinin olmadığını dile getiren Orman, 'Öyle bir niyetimiz yok. Ersan'ın da kafasının karıştığı yok. Beşiktaş Futbol Takımı, başından sonuna kadar tek bir şeye konsantredir o da şampiyonluktur. Maalesef size sitem olarak bir şey söylemek istiyorum; sabahları bazı haberler okuyorum. Ne hikmetse bizim bütün futbolcularımız şu kadar euro felan. Tabii bu bizim takımımızın değerini gösteriyor, söylemekten dilimde tüy bitti ama Beşiktaş kısa vadeli planlarla yönetilen bir kulüp değil. Biraz önce size bir şey söyledim. Devre arasında bir transfer yapabiliriz, ama bu transfer sezon sonuyla alakalı önümüzdeki sezonla alakalı bir transfer olabilir. Yani biz bir sezon sonrasını da planlayarak gidiyoruz. Böyle günlük hareketlere göre hareket etmiyoruz. Bizim yaptıklarımızı birgün anlarsınız. O zaman ne demek istediğimi kamuoyu da anlar. Beşiktaş'ın bir oyuncuyla alakalı tasarrufu yoktur.' ifadelerini kullandı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tatlış penguen

o da en kısa zamanda sakatlanıp kalplerde yerini alır herhalde