Görüş Bildir
Haberler
Fikret Orman: 'Lider Geldik, Lider Dönmek İstiyoruz'

Fikret Orman: 'Lider Geldik, Lider Dönmek İstiyoruz'

Caner
28.12.2014 - 16:22
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fikret Orman, ligde bugün oynayacakları Beşiktaş-Torku Konyaspor maçına ilişkin, 'Bugün güzel bir maç oynayacağız. Allah nasip ederse lider geldik, lider dönmek istiyoruz' dedi.

Aksaray Beşiktaşlılar Derneği'nin açılışına katılan kulüp başkanı Orman, Beşiktaş'ın önünde çok zor bir parkur bulunduğunu belirtti.

Avrupa, Türkiye Ziraat Kupası ve lige bakıldığında 3 günde bir maç yaptıklarını vurgulayan Orman, yeni stadyum inşaatından dolayı hiçbir maçı kendi sahalarında oynayamadıklarını söyledi.

Orman, tüm maçlarını deplasmanda oynadıklarına dikkati çekerek, 'Çocuklar da çok yoruluyorlar. Onun için otomatik olarak birini ihmal ediyoruz. Futbol takımı da konsantre olamıyor ama biz bu gruptan çıkarız ondan sonrasına bakacağız' diye konuştu.

Bir gazetecinin, 'Maçların Konya'da yapılmasıyla Beşiktaş Anadolu'ya mı açıldı?' sorusu üzerine Orman, 'Beşiktaş'ın Anadolu açılımı yok. Beşiktaş, her yerde olan bir kulüptür. Her yere de uzanmaya çalışıyoruz. Bu durumdan çok memnunuz. Aldığımız pozitif hava ve dualarla işlerimizin rast gittiğini düşünüyorum. Bugün de güzel bir maç oynayacağız. Allah nasip ederse lider geldik, lider dönmek istiyoruz' yanıtını verdi.

Orman, konuşmasının ardından taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0