Görüş Bildir
Haberler
Fikret Orman: "Herkes Görevinin Başında"

Fikret Orman: "Herkes Görevinin Başında"

Caner
21.06.2014 - 17:43 Son Güncelleme: 26.04.2022 - 17:41

Konuyla ilgili medyada yer alan haberler üzerine kulübün internet sitesinden açıklama yapan Orman, yeni sezon öncesi futbol şubesi ve takımı güçlü biçimde yeniden yapılandırmaya çalıştıkları bir ortamda, dedikodu mahiyetinde asılsız haberler üretildiğini kaydetti.

Futbol şubesinde çalışan hiçbir profesyonelin görevden alınması ya da istifa etmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını vurgulayan Orman, şöyle devam etti:

'Futbol direktörümüz Önder Özen, teknik direktörümüz Slaven Bilic ve futbol şubemizin tüm profesyonel çalışanları görevlerinin başındadır. Herhangi bir görevden alma düşüncesi gündeme gelmediği gibi, herhangi bir profesyonelimizin istifa etme isteğini iletip de ikna edilmesi gereken bir durum söz konusu olmamıştır. Futbol şubemizin, ikinci başkanım Ahmet Nur Çebi başkanlığında yönetilmesi talebi benden gelmiştir. Futbol direktörümüz Önder Özen de birlikte çalışma arzusunu sayın Çebi’ye defalarca tekrarlamıştır. Önder Özen görevinin başındadır ve futbol takımımızı başarıya taşıyacak planlama ve transfer çalışmalarını titizlikle yürütmektedir.'

AA

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0