Görüş Bildir
Haberler
Fikret Orman: "Hakkımızla Şampiyon Olacağız"

Fikret Orman: "Hakkımızla Şampiyon Olacağız"

Enver K.
28.04.2016 - 09:55

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, Spor Toto Süper Lig'deki şampiyonluk yarışına ilişkin, 'Hakkımızla şampiyon olacağız ve yeni stadımıza o kupayı getireceğiz.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Sakarya Beşiktaşlılar Derneği'nin düzenlediği 20. yıl balosuna katıldı. Organizasyonda Orman'ın yanı sıra Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Amatör Şubeler ve Beşiktaş Üniversitesi’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karacan, Sakarya Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Bayındır, derneğin kurucu başkanı Erol Girişken, dernek üyeleri ve davetliler yer aldı.

Beşiktaş camiasına liderlik etmekten dolayı mutlu olduğunu aktaran Orman, 'Takımımız şampiyonluğa gidiyor. Geçen hafta talihsiz bir beraberlik aldık. Öyle bir algı oluşturulmaya çalışıldı ki farklı bir ülkede, farklı bir yerdeyiz gibi hissettim. Dört maç kaldı, 3 puan öndeyiz. Son 2 gündür futbolcu kardeşlerimle beraberiz. İnanılmaz derecede hırslı ve inançlılar. Hepimiz şampiyonluğa kilitlenmiş durumdayız.' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şampiyonluğa tüm camia olarak inandıklarını vurgulayan Beşiktaş Kulübü Başkanı, 'Şu anda lig lideri, en iyi futbolu oynayan, taraflı tarafsız hatta birinci derecede rakiplerimizin bile şampiyon olmasını istediği takım ve dünyanın en güzel stadına sahip kulüp Beşiktaş. Hakkımızı kimseye yedirmeyeceğiz. Hakkımızla şampiyon olacağız ve yeni stadımıza o kupayı getireceğiz.' şeklinde konuştu.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın