Görüş Bildir
Haberler
Fikret Orman: ''Ha Gayret Çocuklar! Güzel Günler Bizi Bekliyor''

Fikret Orman: ''Ha Gayret Çocuklar! Güzel Günler Bizi Bekliyor''

Enver K.
20.02.2016 - 13:50

Futbolculara Vodafone Arena'nın son tanıtım filmini izlettiren Fikret Orman'ın 'Üç ay boyunca sizden daha fazla fedakarlık ve daha fazla gayret bekliyorum.'' dediği öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, hafta içinde Nevzat Demir Tesisleri'ne sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Fikret Orman'ın ziyarette, takım için İngilizce versiyonunu da hazırlattığı Vodafone Arena'nın son tanıtım filmini izlettirdiği, ardından yaptığı konuşmada ise oyunculardan fedakarlık istediği öğrenildi. 

''GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLİYOR''

Fikret Orman'ın futbolculara yönelik konuşmasında, 'Güzel günler bizi bekliyor. Vodafone Arena'nın inşaatında son düzlüğe girdik.Ancak stadımızın açılışı kadar şampiyonluğu da önemsiyoruz.Şimdiye kadar ki fedakarlıklarınızın ve gayretlerinizin farkındayım. Ama önümüzdeki üç aylık süreçte sizden daha fazla fedakarlık, gayret ve konsantrasyon bekliyorum.'

'Her takım içinde ufak tefek problemler olabilir. Ama bu dönem ben değil, biz dönemi. Sıkıntılarınız varsa bunu üç ay boyunca erteleyin.Göreceksiniz, siz içeride biz dışarıda bir bütün olursak yeni stadımızda hep beraber şampiyonluk turunu atarız' dediği belirtildi. Futbolcuların, bu konuşmanın ardından başkana şampiyonluk sözü verdiği ifade edildi. 

ÇİFTE AÇILIŞ!

Beşiktaş, Vodafone Arena için çifte açılış planlıyor. İlk açılış, kulübün kurulları, yönetim, protokol ve eski sporcular için olacak. Tarih ise Süleyman Seba'nın (4 Nisan 1926) doğum günü olarak düşünülüyor. Arena'nın 2. açılışı taraftarların da yer alacağı lig maçıyla birlikte gerçekleştirilecek. Ancak yönetimde tarihin 23 Nisan olmasını savunanlar da var.

ÇİMLENDİRME BAŞLIYOR

Vodafone Arena'nın zemininde drenaj çalışmaları tamamlanırken kanal açma çalışmalarında da sona gelindi. Zeminin çimlendirme işlemine ise Pazartesi gününden itibaren başlanacağı belirtildi. Arena'da çatı kaplama ve koltuk çalışmaları da bütün hızıyla devam ediyor.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
15
3
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın