Görüş Bildir
Haberler
Fikret Orman: "Gomez İsterse Gelir, Eto'o'dan Vazgeçtik"

Fikret Orman: "Gomez İsterse Gelir, Eto'o'dan Vazgeçtik"

Enver K.
08.08.2016 - 16:50

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Adriano'nun imza töreninde gündeme dair tüm sorulara çarpıcı yanıtlar verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman , Mario Gomez'le şu an için bir görüşme yürütmediklerini ifade ederken, Samuel Eto'o transferinden vazgeçtiklerini söyledi.

Siyah beyazlı ekibin yeni transferi Adriano için düzenlenen imza töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Orman, gündeme yönelik oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu. Orman, Mario Gomez'e kapılarının açık olduğunu fakat Alman oyuncunun peşinden koşmayacaklarını dile getirirken, Samuel Eto'o'nun Beşiktaş'a gelmek istediğini ancak Antalyaspor'un talepleri nedeniyle bu transferden vazgeçtiklerini dile getirdi.

Orman, ayrıca, Liverpool'un iki oyuncusu Mario Balotelli ve Christian Benteke'ye yönelik soruları da yanıtladı. Tecrübeli futbol adamı, Balotelli'nin sorunlu bir karaktere sahip olmasından dolayı kendilerine sıcak gelmediğini ifade edip, Benteke'nin de yüksek maliyeti nedeniyle zor bir transfer olacağını ifade etti.

İşte Fikret Orman'ın açıklamalarından önemli kısımlar:

"Gomez'in karar vermesi lazım"

"Gomez'in karar vermesi lazım"

Mario Gomez'in gelmemesiyle alakalı politik bir nedeni var. Bunun için yapabileceğimiz bir şey yok. Yeniden gelmek istiyorsa, telefon açar söyler. Biz şu anda kendisiyle görüşmüyoruz. Ben Beşiktaş'ı kimsenin peşinde koşturmam. Burada oynayanlar var. Onlar için güvenli Gomez için güvensiz olamaz. Türkiye'de sıkıntı yok. Gomez'in karar vermesi lazım. İkna olmak isterse ikna ederiz.

"Sosa'nın önünde üç yol var"

"Sosa'nın önünde üç yol var"

Sosa konusundan sıkıldım. Sosa'nın önünde 3 yol var; Ya özür dileyip gelip takıma geri dönecek, ya parayı getirip istediği yere gidecek. ya da zamanında Quaresma'nın yaptığı gibi tek başına antrenman yapar. Sosa'nın aklını başına getirip kalması yönündeyiz ama bu onun bileceğiz iş. Bizim de bildiklerimiz var.

"Eto'o'ya ilgilimizi kestik"

"Eto'o'ya ilgilimizi kestik"

Eto'o ile Beşiktaş taraftarının ilişkisi var. Gelmek istediğini söyledi. Biz de gel dedik. Biz ahlaksız görüşme yapmayız. Biz, onlarla ne konuşacağız. 3-5 oyuncu istenecek. Yok Kerim'i verecekmişiz üstüne. Kimse zekamızla oynamasın. Bizim paramız çok kıymetli. Eto'o ile alakamızı kestik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Balotelli ve Benteke"

"Balotelli ve Benteke"

Balotelli yıldız bir oyuncu ancak problemli de bir isim. Bizim Balotelli'yi transfer etmemiz gibi bir durum şu anda söz konusu değil. Benteke çok önemli, takımda görmek isteriz. Ancak Liverpool yüksek maliyetle almış, kolay transfer olarak gözükmüyor. İki üç alternatifimiz daha var. Kiralık olarak bir forveti takımımıza katmak istiyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
7
7
3
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
you don't know me

İkna olmak isterse ikna ederiz hahahişldfgk seviyorum bu adamı ya

İrem

fikret çok küçük adamsın ya hala rest çekemedin şuna kürkçü dükkanı gibi kullanıyor adam sizi

Pasif Kullanıcı

Tabii vazgeçersin mk çingeni :D istiyor ki her dk beleşe oyuncu alayım :D

denemecelersss

mantılı iş yapıyor mk :D Bzim Gs batıyor şimdi