Görüş Bildir
Haberler
Fikret Orman: "Çok Mutluyum. En Çok da Beşiktaşlıları Mutlu Ettiğim İçin..."

Fikret Orman: "Çok Mutluyum. En Çok da Beşiktaşlıları Mutlu Ettiğim İçin..."

Şampiyonluğun ardından açıklama yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 'Çok mutluyum. En çok da Beşiktaşlıları mutlu ettiğim için...' ifadelerini kullandı. Sezon içinde ümidini hiç yitirip yitirmediği yönündeki soru üzerine Orman, 'Ben Beşiktaşlıyım. Beşiktaşlı hiç ümidini keser mi? Ben hiçbir zaman umudumu kaybetmedim.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig'de Osmanlıspor'u 3-1 yenerek sezonun tamamlanmasına 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ta büyük sevinç yaşanırken, kulüp başkanı Fikret Orman mutluluğunu dile getirdi.

Osmanlıspor müsabakasının ardından siyah-beyazlı yöneticiler ve futbolcular, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Kulüp başkanı Fikret Orman, elde edilen başarıdan dolayı teknik direktör Şenol Güneş'i sarılarak kutlarken, 'Çok mutluyum. En çok da Beşiktaşlıları mutlu ettiğim için. Ne diyeceğimi bilemiyorum. İnşallah nice böyle başarılar bize nasip olsun. Taraftarımız bunu hak ediyor.' diye konuştu.

Sezon içinde ümidini hiç yitirip yitirmediği yönündeki soru üzerine Orman, 'Ben Beşiktaşlıyım. Beşiktaşlı hiç ümidini keser mi? Ben hiçbir zaman umudumu kaybetmedim.' dedi.

Fikret Orman'ın açıklamalarına eşlik eden teknik direktör Şenol Güneş ise siyah-beyazlı yönetimin Türk futbolu adına çok güzel bir tablo çizdiğini vurgulayarak, 'Bugün de üzerine son imzayı attılar' ifadesini kullandı.

NTV Spor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın