Görüş Bildir
Haberler
Fikret Orman: 'Stada Asker Geldi, Ne Yapalım' Dediler, 'Ne Yapacaksınız' Dedim 'Kaçın'

Fikret Orman: 'Stada Asker Geldi, Ne Yapalım' Dediler, 'Ne Yapacaksınız' Dedim 'Kaçın'

Enver K.
25.07.2016 - 14:46

Fikret Orman, düzenlediği basın toplantısında takımın transfer politikasından Mario Gomez'e, transferde adı geçen isimlerden yeni sezona stada inen askerlerden bütün konularda açıklamalar yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Takımdan ayrılması gündemde olan Jose Sosa ile ilgili konuşan Fikret Orman, ' Biz Sosa'nın kendisine bir gelmesini ve takımdaki yerini almasını istiyoruz. Beşiktaş ile ilişkilerine daha fazla zarar vermemesini istedim. Gitmek istiyorsa da bu bir ticari durum. Gitmek isterse yerine alacağımız oyuncunun maliyetini karşılayacak bir bedele gitmesi. Şu anki durum ona zarar veriyor. Temenni ediyorum ki iyi bir hale gelir.' dedi.

Mario Gomez açıkça söyledi

Mario Gomez açıkça söyledi

Mario Gomez'in takımdan ayrılması ve transfer çalışmaları ile ilgili de konuşan Orman, 'Terörizm artık her yerde. Son yaşanan durum da bunun üzerine tuz biber ekti. Ne yazık ki ahlaksız bir dünyada yaşıyoruz. Bir oyuncu ile görüşüyoruz ona telefon edip Türkiye'de şöyle durumlar var böyle durumlar var diye anlatıyorlar. Kulüplere de biz size Beşiktaş'tan 10-20 milyon euro getiririz diye söylüyorlar. Bugüne kadar kime böyle bir para vermişiz ben bilmiyorum. Mario Gomez de açıkça Türkiye'deki politik sebeplerden dolayı ayrıldığını söyledi.' ifadelerini kullandı.

'Çok şanssız bir çocuk'

Gomez'in terör sebebiyle ayrılışına ilişkin de konuşan başkan Orman, 'Mario Gomez'in bizimle ilişkileri çok iyiydi. Geldiğinden beri aklında aynı şeyler vardı. Şanssız da bir çocuk. Terörden çok bahsetti ama hep içinde kaldı. Fransa'daki olayda oradaydı. Münih'te evlendiği gün orada da terör oldu. Onun söylediklerine çok katılmıyorum. Ama ona saygı duyuyorum. Belki ileride bir gün geri dönüp bizde top oynar. Bakarsınız şimdi gelir.' ifadelerini kullandı.

'Stada asker girince..'

Taraftara 'transfer' mesajı

Taraftara 'transfer' mesajı
Taraftara 'transfer' mesajı

Transfer çalışmaları hakkında beklenti içinde olan taraftarlara seslenen Orman, 'Taraftarlarımız bu durumu anlamak istemiyor. Biz oyuncu satmadan oyuncu alamıyoruz. Herkesin transferin hızlı bitmesi için bir heyecanı var. Ama biz de Beşiktaş'ın zarar görmemesi için çalışıyoruz. Son yaptığımız Adriano transferi gibi transferler yapmaya devam edeceğiz. Bizim politikamız bu.' diye konuştu.

'Adriano'yu ocak'tan beri istiyoruz'

Yeni transferleri hakkında da konuşan Orman, 'Adriano ile görüşmelere Ocak ayında başladık. Zorlu bir transfer süreci oldu. İstanbul'da oynamak istiyordu. Bizim çizgilerimize uygun bir oyuncu. Biz bu çizgilerden taviz vermiyoruz. Biz ahlaklı bir şekilde transferde gerekliliklerimiz neyse gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bizden önceki gibi tüm oyuncular ve tüm kulüplerle davalık olmak istemiyoruz.' dedi.

Yeni transfer olacak mı?

Başkan Orman, yeni transfer çalışmaları ile ilgili de konuşurken, 'Serdar Kurtuluş, İsmail, Mario Gomez ve Gökhan Töre gitti. Sağ ve sol beke çok iyi oyuncular aldık. Şimdi stopere bir takviye yapacağız. Gökhan yerine de geçtiğimiz sezon ara transferde Aras'ı almıştık. Şimdi biz santrfor ve stoper bakıyoruz. Forvete takviye yapmak istiyoruz. Bizim elimizde Türkiye Milli Takımı'nın en önemli santrforu Cenk Tosun var. Onunla rekabet edebielcek bir oyuncu alacağız. Ahlaki ve finansal duruşumuza uygun bir oyuncu alacağız. Biz Eren Derdiyok için teklifte bulunmadık. Eren'in bir yıllık daha sözleşmesi var. Onu satmak istiyorlar mı diye sorduk. Resmi bir teklif yapmadık.' dedi.

'Arda gündemde yok'

'Arda gündemde yok'

'Arda transferi şu an için gündemimizde yok. Ama o Türk Milli Takımı'nın çok önemli bir oyuncusu. Bu tip bir karar Sosa'nın durumuyla ilişkili. Çünkü benzer pozisyondalar. Ama biz Sosa'nın aklının yerine gelip oynamasını bekliyoruz. Sosa zaten hep böyle. Lig başlayınca işine devam ediyor. Biz de olaylara profesyonelce bakıyoruz. Arda için de hiçbir girişimimiz olmadı.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Eto'o neden olmasın'

'Eto'o neden olmasın'

Eto'o dedikoduları ile ilgili de konuşan Orman, 'Eto'o'yu biz Demba Ba'nın transferi zamanı transfer etmek istiyordum. Şöyle söyliyeyim. Geçen sene Türkiye'de iyi işler yaptı. Ama bizim disiplin çizgilerimiz var. O çizgilere ve maddi şartlara uyduğu takdirde neden olmasın. O çizgilere ve maddi şartlara uyduğu takdirde neden olmasın. Ben de şahsen şartlarımıza uyduğu takdirde onu takımımızda görmek isterim.' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
45
37
9
7
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
rahman çetin

Ardanın ismi bile geçmemeliydi be başganım.

"Ben de şahsen şartlarımıza uyduğu takdirde onu tak " kopyala yapıştır fail olmuş başgan

Enver K.

Eyvallah.

disi-kartal

Arda ne alaka la. İspanya'da yılın en kötü 11'ine seçilmiş. Ona mı kaldık :D