Görüş Bildir
Haberler
Fikret Orman: "Ozan Tufan'la Hiç Transfer Konuşmam Olmadı"

Fikret Orman: "Ozan Tufan'la Hiç Transfer Konuşmam Olmadı"

Enver K.
10.08.2015 - 22:16
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Bursasporlu futbolcu Ozan Tufan ile transfer görüşmesi yapmadığını söyledi.

Profesyonel Futbolcular Derneği'nin düzenlediği ödül gecesi öncesi Haliç Kongre Merkezi'nde yayıncı kuruluş Lig TV'ye açıklamalarda bulunan Orman, transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Teknik direktör Şenol Güneş'in törende Ozan Tufan'la bir görüşme yaptığının sorulması üzerine Fikret Orman, şöyle konuştu:

'Burada transfer görüşmesi olmaz. Bende Ozan'a 'merhaba' dedim. Hepimiz futbol ailesinin içindeyiz. Bizim, transfer politikamız, bütçemiz ve çizgilerimiz var. 'O devreye girdi, bu devreye girdi, böyle olacak' diye egosantrik bir şeyimiz yok. Olmazsa olmazımız, ölüyoruz bitiyoruz, yok. İyi bir oyuncu için Beşiktaş tek alternatif değilse, Beşiktaş için de bir oyuncu tek alternatif değildir. İlla transfer olacak kafasında değilim. Benim Ozan'la hiç transfer konuşmam olmadı. Son zamanlarda Bursaspor yönetimiyle de olmadı. Daha önce görüşmüştüm.'

Ozan Tufan ve Gökhan İnler'den hangisinin Beşiktaş'a daha yakın olduğuyla ilgili soruya Orman, 'İmza atmadan hangi oyuncunun yakın olduğunu söyleyemem. Üçüncü bir isim de olabilir. Beşiktaş'ın parasını harcıyoruz, öyle hava olsun diye, işlere girmeyiz. Bir ön libero transferi yapacağız' dedi.

Orman, teknik direktörü Güneş'in kaleci transferiyle ilgili kendilerinden bir istekten bulunmadığını da belirtti.

'Umarım temiz bir lig olur'

Fikret Orman, Türkiye Futbol Federasyonu başkanın aynı kaldığını ancak yeni bir yönetimin olduğunu vurgulayarak, yeni sezonunun 'temiz' bir şekilde oynanmasını diledi.

Siyah-beyazlı kulübün başkanı hak edenin şampiyon olmasını istediğini anlatarak, 'Transferler yapılırken, hep müthiş olur. Devreye gidilirken eksikler ortaya çıkar. Sonra devre arası gelenler gidenler olur. Bu oyun kağıt üzerinde oynanmaz, konsol oyunu değil, saha oyunu. Kim şampiyon olacak derseniz, hak eden olsun. Umarım temiz bir lig olur. Temizden kastım, hakem hatasının az olduğu ve diğer müdahalelerin olmadığı bir lig. Dişe diş, kana kan mücadele edeceğiz' ifadelerini kullandı.

Stadın durumu

Vofadone Arena bitene kadar maçları Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacaklarını hatırlatan Orman, sözlerini şöyle tamamladı:

'Başakşehir'den istedik statlarını verdiler ama UEFA maçlarımız var. Bu yüzden Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamalıyız. İlk iç saha maçlarımız ise Trabzonspor ve Fenerbahçe'yle. Derbilerde büyük camiamızı küçük stada sığdıramayız. O maçlara kadar orada oynayacağız. Zaten o haftaya kadar da kazadan dolayı stadımızın ne kadar gecikeceği belli olur.'

Öte yandan Fikret Orman, Şenol Güneş ve Bursasporlu Ozan Tufan, tören öncesi bir süre sohbet etti.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın