Görüş Bildir
Haberler
Fikret Orman: "Beşiktaş'ın Arkasında Havlayanlar Olacak"

Fikret Orman: "Beşiktaş'ın Arkasında Havlayanlar Olacak"

Enver K.
29.01.2016 - 16:26

Fulya'da Beşiktaş Kulübü Şan Ökten Tesisileri'nin yenilenmesi için yapılan yıkım işlemine katılan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, burada basın mensuplarını açıklamalarda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de son iki maçının yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenmesinin sorulması üzerine Orman, 'Bir Moğol atasözü'yle yanıt verdi.

Orman şunları söyledi:

'Bu bir doğa olayı. Kimsenin organize ettiği bir şey değil. Olanda da hayır vardır, demek lazım. Beşiktaş'ın iki tane maçı, ayarlasan olmaz, ertelendi. Dezavantaj çıkacak diye bir şey yok. Kuvvetli bir kadromuz var. Çıkar kazanır. Veli ve Tolgay'ı da sayarsak 4 transfer yaptık. Zaten takımımız kuvvetliydi. Alacak para sıkıntımız yok. Bonservis borcumuz yok. Stadın son süreçlerine geldik. Sıkıntı görmek isteyenler, Beşiktaş'ı kıskananlar olabilir. Sıkıntı yok. Bu çok normal bir şeydir. Bir Moğol atasözü olabilir. Bir kurdun arkasından kırk tane köpek havlar. Eğer havlamıyorsa o kurt, kurt değildir. Beşiktaş da büyük bir kurttur. Arkasından da havlayanlar olacak.'

Vodafone Arena'da şampiyonluk turu atmak istiyoruz

Vodafone Arena'da şampiyonluk turu atmak istiyoruz

Fikret Orman, önceliklerin lig olduğunu ve sene sonu Vodafone Arena'da şampiyonluk turu atmak istediklerini dile getirdi.

Her maça kazanmak isteğiyle çıktıklarını anlatan Orman, 'Vodafone Arena'da şampiyonluk turu atmak istiyoruz. Türkiye Kupası'nda da gittiğimiz yere kadar gideceğiz. Her zaman önceliğimiz lig şampiyonluğu. Beşiktaş'ın konsantrasyonu şampiyonluktur' ifadelerini kullandı.

Ayıp ediyorlar

Ayıp ediyorlar
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fikret Orman, Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda dün Sivas Belediyespor'a yenilmesi ve 1461 Trabzon'un elenmesi üzerine teknik direktör Şenol Güneş'e özellikle sosyal medya üzerinden yapılan eleştirilerle ilgili şöyle konuştu: 

'Ayıp ediyorlar. Şenol hocanın ne kadar dürüst, ilkeli bir duruş adamı olduğunu herkes biliyor. Maç kazanılır, kaybedilir. Böyle bir şey ayıp. Fazla yorum yapmak istemem. Sosyal medya çıkınca yiğitlik öldü. Herkes oradan yazıyor. Yalan yanlış ithamlarla kuru iftira atıyorlar. Üzücü.'

Transfer ücretlerinin borsaya bildirilmesi hakkında

Transfer ücretlerinin borsaya bildirilmesi hakkında

Beşiktaş'ın bundan sonra belli bir ücretin altındaki futbolcu transfer bedellerini borsaya bildirmeyeceğini açıklamasıyla ilgili gelen bir soru üzerine Orman, şu cevabı verdi:

'Rakipler açıklamıyor, biz açıklıyoruz. Esas önemli olan futbolcuların aldığı ücretler, biz bunu açıklıyoruz. Bu şöyle bir dezavantaj oluşturuyor. Başka oyuncuları transfer ederken herkes o verileri gördüğü için onu pazarlıkta kullanıyor. Yoksa şeffaflıkla alakası yok. Bundan rahatsızlık duyuyorum. Herkesin şeffaf olması güzel de bir tek Beşiktaş şeffaf değil! Bizim de yapmamız gerekiyor.'

CnnTurk

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
3
2
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın