Görüş Bildir
Haberler
Fikret Orman: 'Beşiktaş Camiası Darbeye Karşıdır'

Fikret Orman: 'Beşiktaş Camiası Darbeye Karşıdır'

Enver K.
01.08.2016 - 14:15

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, 'Bilinmelidir ki Beşiktaş camiası darbeye karşıdır, her zaman çoğulcu demokrasinin, halkın iradesinin ve laik, sosyal hukuk devletinin yanında olacaktır' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, camia olarak her zaman darbeye karşı durduklarını, halk iradesinin, laik, sosyal ve hukuk devletinin yanında olduklarını bildirdi.

Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün resmi yayın organı Beşiktaş dergisinin ağustos sayısında yer alan yazısında, ülkede 15 Temmuz'da kapkara bir gece yaşandığını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

'Demokrasiye, hukuka ve parlamentoya karşı yapılan darbe girişimi sırasında 237 yurttaşımız yaşamını yitirdi. Beşiktaş camiası darbeye karşıdır, her zaman çoğulcu demokrasinin, halkın iradesinin ve laik, sosyal hukuk devletinin yanında olacaktır. Yitirdiğimiz canlara Allah'tan rahmet, tüm yurttaşlarımıza başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum.'

Beşiktaş'ın zor dönemleri atlattığı gibi Türkiye'nin de bu süreçten güçlenerek çıkacağının altını çizen Orman, şunları kaydetti:

'Siyah günlerin beyaz günlere evrileceği zamanın çok uzak olmadığını düşünüyorum. Nasıl ki Beşiktaşımız, çok zor bir dönemden çıkıp, güneşli günlere kavuştuysa aynı durum ülkemiz için de geçerlidir. En büyük temennim, ülkemizin de kulübümüz gibi güneşin batmadığı bir yer olması, umudun hiçbir zaman kaybolmamasıdır.'

2016-2017 futbol sezonunun perdesini ilk olarak Süper Kupa mücadelesiyle açacaklarını hatırlatan Orman, 'Artık evimizdeyiz. Hazırlıklara Şenol Güneş yönetiminde başladık. 'Şampiyon' sıfatıyla mücadele edeceğimiz yeni sezonun takımımıza ve diğer tüm kulüplere hayırlı olmasını, fair play ruhunun hakim olduğu, kavgadan uzak, sportif mücadelenin ön plana çıktığı bir yarışın yaşanmasını temenni ediyorum.' değerlendirmesinde bulundu.

Kulüp başkanı Orman, bütün branşlarda başarılı olabilmek için gece gündüz çalıştıklarını belirterek yazısını tamamladı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın