Görüş Bildir
Haberler
Fikret Orman: "Avrupa'da Kupa Alacağımıza İnanıyorum"

Fikret Orman: "Avrupa'da Kupa Alacağımıza İnanıyorum"

Enver K.
22.03.2015 - 11:59

Beyaz Futbol Programı'na telefonla bağlanan Fikret Orman, derbi ile ilgili olarak, 'Beşiktaş ilk defa derbiye çıkmayacak. 100 senenin üzerinde dostluğumuz olan bir kulüp. Birçok maç yaptık, bir kısmını kazandık, bir kısmını kaybettik. Kazanmak istiyoruz. Sahada hangisi daha iyi oynarsa, dış etkenlerden daha az etkilenirse kazanacaktır. Hazırırız derbiye' diye konuştu.

'Avrupa'da kupa alacağımıza inanıyorum'

Brugge maçında taraftarın tepkisini çeken Tolga Zengin'in durumu ile ilgili soru üzerine Orman, 'Akdeniz milletiyiz. Her şeyi uçlarda yaşayan, duygularımızı da sevgilerimizi de uçlarda yaşayan insanlarız. Liverpool'u elediğimizde 5-10 bin kişi takımı karşılıyor. Türk insanları için normal olan şey ama Manchester ile Chelsea maçında sonra Chelsea kampına dönerken 10 bin kişi karşılamaz. Kötü sonuçlarda bazen büyük yıkımlar yaşıyoruz. Unutlmaması gereken bir şey var bu çocuklar, teknik ekip, ben, her günümüz seyehatlerde geçiyor. Bazen bir otel odasında nerdeyim diye uyanıyorsunuz. Bunlar zor şeylerdir. İnsanın kendi evine gidip yatağıyla, ailesiyle buluşamaması zordur. Türk halkına çok mutlu anlar yaşattılar. Brugge maçında hatalar yapılmış olabilir, futbol hatalar oyunudur. Üzüldüğümüz eleyebileceğimiz bir takıma elendik. Bruge maçını kazanmış olsak 5 maç vardı kupaya. Bu maç geride kaldı, önümüze bakmamız lazım. Yeni stadımız bittiği zaman birinci sene veya ikinci sene Avrupa'da kupa alacağımıza inanıyorum.

Tolga takımın kaptanı, çok iyi bir insan. En çok o üzülmüştür. Adrenalinle böyle şeyler olabiliyor. Tolga gayet iyi durumda. Yarın tahmin ediyorum kalesinde yerini alacak. Cenk'in hafif bir sakatlığı var. Tolga, kariyeriyle bu maçı kaldırabilecek bir kaleci' ifadelerini kullandı.

Hakemle ilgili soruya ise Orman şu cevabı verdi:

'Hakemle alakalı yorum yapmak istemiyorum. Verilmiş, hayırlı olsun. İnşallah iyi maç yönetir.' 

'Duygun başkan çok sevimli'

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat ile ilgili soru üzerine ise Orman, 'Yarsuvat'ı da dinledim, derbiyle ilgili ben Galatasaray'ı tutuyorum diyor. Herkes böyle kendi camiasıyla alakalı açıklama yapsa. Duygun başkan çok sevimli bir insan. Onun gibi kişilerin futbol camiasında olmasından mutluluk duyuyorum' dedi.

Aziz Yıldırım'a..

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la aralarında yaşananlarla ilgili de konuşan Fikret Orman, 'Aziz başkan eskiden beri tanıdığımız, benden yaşça büyük, sevdiğim biri. Beşiktaş'la alakalı 3-4 açıklama yapınca, Beşiktaş'ı rencide edici şeylere

müsade edemem. Herkes kendi camiasıyla alakalı konuşsun dedim. Yoksa hiçbir kulüp başkanıyla polemiliğe girmemeye özen gösteririm' ifadelerini kullandı.

Bilic gönderilecek mi?

Şampiyon olunaması halinde Bilic'le yolların ayrılıp Sergen Yalçın'ın takımın başına getirileceği yönündeki habelerle ilgili Fikret Orman şunları söyledi:

'UEFA'da savunma verdiğimizde Ahmet Nur Çebi'ye stat bitmeye başladığında ne şeyler çıkacak, bizi birbirimize düşürmeye çalışacaklar demiştim. Beşiktaş iyi gittiğinde oyuncular gidiyor, hocası İngiltereye gidiyor felan. Bilic'in 1 sene kontratı var ve gönderme niyetimiz yok. Oyuncular için de çıkıyor, gelşmiş teklif yok. Bizim de satma niyetimiz yok. Birinci ağızdan söylüyorum; Beşiktaş'ın ayrılmak istediği bir oyuncu yok. Hocasıyla da ayrılmak istemiyor. Yeni satadımızı şampiyon olarak gitmek istiyoruz.'

Ertem Şener'in 'Şampiyonluk ne kadar yakın?' sorusuna ise Fikret Orman, 'Tuttuğunuz kahve fincanı kadar yakın' cevabını verdi.

Radyospor

Kaynak: http://www.radyospor.com/Futbol/18649...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0