Görüş Bildir
Haberler
FIFA ve PES'i Unutun; Kick Off Geri Dönüyor!

FIFA ve PES'i Unutun; Kick Off Geri Dönüyor!

Batuhan
16.10.2015 - 17:38
İçeriğin Devamı Aşağıda

Dino Dini tekrar futbol oyunu yapmaya karar verdi. 80'li yılların klasik futbol oyunu Kick Off serisini yaratan efsanevi oyun geliştiricisi ' Kick Off Revival ' isimli futbol oyununu PlayStation'a getirmek için geri dönüyor. PlayStation resmi blog sayfasında yapılan açıklamada, yeni oyunun 2016 yılında PlayStation 4 ve PS Vita için hazır olacağını duyuruldu.

Kick Off, 16-bit döneminin yaşandığı yıllarda futbol topunu oyuncularla etkileşimli hale getirerek bir devrim yaratmıştı. Bu tarz daha sonra efsaneleşen bir diğer futbol oyunu ' Sensible Soccer ' ile devam etmişti.

Dino Dini PlayStation Blog'a yaptığı açıklamada, ' Tek kişi olarak, lisans ve devasa bütçeler olmadan satış rakamlarında büyük şirketleri geçmeyi başarmıştım ' diyor. Yeni oyun 3D grafik motoru ve analog kontrollerle oyunseverlerin çok farklı bir Kick Off deneyimi yaşamalarını sağlayacak.

Dini ' Önemli şeyler değişmez ' diyerek açıklıyor: ' Top ayağınıza sıkışıp kalmayacak, istediğiniz şekilde şut çekebileceksiniz. Bu amaçla top yüzde 100 sizin kontrolünüzün altında olacak. ' Dini ayrıca yeni Kick Off Revival'ın orijinal oyun ruhunu koruyacağını, hassasiyet ve becerilerinin büyük ölçüde iyileştirileceğini söylüyor.

Chip

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
90
81
16
12
10
7
1