Görüş Bildir
Haberler
Feyenoord Teknik Direktörü Basın Toplantısı Düzenledi

Feyenoord Teknik Direktörü Basın Toplantısı Düzenledi

Fatih
05.08.2014 - 21:19

Feyenoord Teknik Direktörü Rutten Maç Öncesi Basın Toplantısı Düzenledi

Feyenoord Teknik Direktörü Fred Rutten, İstanbul'a kazanmak için geldiklerini söyledi.

Rutten, maçın yapılacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda düzenlenen ve futbolcusu Lex Immers'in de katıldığı basın toplantısında, 'İstanbul güzel bir şehir. Biz, buraya gezmeye değil, kazanmaya geldik. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Bu takım 3-4 senedir beraber. Şampiyonlar Ligi'nin tadını da daha önce aldık. Dört oyuncu satıldı diye bunu bahane etmeyeceğiz. Değişik bir sistemle oynayacağız. Ancak bunu sizlere söyleyemem, yarın sahada göreceksiniz' diye konuştu.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda kendilerini güzel bir atmosferin beklediğini aktaran Hollandalı teknik adam, 'Heyecanlı ve güzel bir maç bekliyorum. Beşiktaş taraftarı da oldukça iyi. Onun için iyi bir maç oynanacağını düşünüyorum' ifadesini kullandı.

Kaptan Jordy Clasie'nin takımdan ayrılacağı dedikodusu hatırlatılarak, bu durumun olumsuz etki oluşturup, oluşturmadığının sorulması üzerine Rutten, 'İlk maçtaki sonuçtan dolayı moralimiz zaten bozuktu. Buraya bir takım olarak, yenilenip geldik. Clasie hakkındaki haberler takımı etkilemiyor' dedi.

Feyenoord'un ikinci kaptanı Lex Immers ise ilk maçı 2-1 kaybettiklerini hatırlatarak, 'Buraya kazanmaya geldik. Onun için her şeyimizi vereceğiz' diye konuştu.

Beşiktaş'ın iyi savunma yaptığına dikkati çeken Immers, 'İlk maçta Beşiktaş'a karşı az şans yakaladık ama yarın değişik olacağına inanıyorum. Hollanda'daki ilk maçta stat tamamen doluydu. Yarın stadın dolu olmayacağını duyduk ama biz dolmasını bekliyoruz' değerlendirmesinde bulundu.

Bu arada, Feyenoord, maçın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda, ilk onbeş dakikası basına açık olarak gerçekleştirilen antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/sampiy...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın